香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 固體蛇
打印 上一主題 下一主題

跑襪

升級   66.32%

該用戶從未簽到

我SEND左EMAIL去佢間公司,直接問佢有冇得寄過黎香港
如果個量夠多應該都會寄,可能個價錢仲平D添

http://global.pchome.com.tw/?mod=store&func=style_show&SR_NO=DIBU1Q&tm=u 呢度有,佢地可以 "全球購物 台灣出貨到海外" ... 運來香港,3kg 以下係 usd10。  詳情 回覆 發表於 2013-1-18 11:18

升級   66.32%

該用戶從未簽到

佢地覆左我,20對或以上有75折,可以直接寄過黎香港,唔個有無人想夾埋一齊訂夠20對?一人訂3-4對的話,5-8位就夠數

幾好哦!!! 我一個人就可以定 10對 ... 因為佢地除左跑步襪,仲有其他運動襪。但點樣俾錢去台灣呢? 電匯要計埋手繼費。  詳情 回覆 發表於 2013-1-18 16:46

升級   66.32%

該用戶從未簽到

owen8000 發表於 2013-1-18 16:46
幾好哦!!! 我一個人就可以定 10對 ... 因為佢地除左跑步襪,仲有其他運動襪。但點樣俾錢去台灣呢? 電匯要 ...

Paypal付款,師兄有無興趣夾埋一齊訂?我應該訂幾對試下先

好啊,我有興趣夾埋一齊訂。睇下仲有冇其他師兄加入,夠20對就可以訂了。  詳情 回覆 發表於 2013-1-18 22:58

升級   66.32%

該用戶從未簽到

師兄你睇完d襪後send個pm比我,寫低d 款式同size丫,夠數之後我再email問下齊唔齊款
台灣果邊覆左我價錢,75折後為nt240,我估計加埋運費後每對大約要$75hkd

升級   66.32%

該用戶從未簽到

我最初都以為280再75折,但原來270係已經折左,佢原價係320。。。再75折就240,我依家都係粗略估計,等我夠數再email叫佢報報價作準

升級   66.32%

該用戶從未簽到

Dear Jacky 晚安您好:

專業籃球襪 低足弓專業籃球襪 功能慢跑襪 輕系列功能慢跑襪 全方位運動襪 輕系列全方位運動襪 衝擊運動襪 以上七種品項皆是原價$320 20雙以上75折優惠是$240

職場活力襪原價$260(75折$195) 全方位kids 原價$210(75折$157) 專業棒壘球襪原價$380(75折$285)

專業自行車襪原價$500 專業高爾夫球襪原價$500 (75折$375)

以上提供您參考 倘若您有興趣訂購 歡迎您來信告訴我們要購買的商品及尺寸 與數量 依照您的訂單計算國際運費大約是多少 謝謝您 祝您愉快^_^

升級   66.32%

該用戶從未簽到

steve88 發表於 2013-3-10 12:40
聽師兄提過 Titan 功能慢跑襪, 真係想 試一試~  仲可以買嗎?~

我想睇下仲有無師兄想試先再搞團購,so far我跑步同打波都轉晒著titan襪,屋企d nike跑襪係d Titan 襪乾唔切先著

升級   66.32%

該用戶從未簽到

上轉計埋運費手續費總蚊75蚊一對,如果今次過一百對果邊再有等平dd..
我著落跑步隻腳無咁易腳累。。。跑過十幾km之後明顯d,打波既話著落好舒服,無咁易起"枕"

升級   66.32%

該用戶從未簽到

打波我著衝擊襪同籃球襪,跑步著慢跑襪