香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2008.11.09 New Balance黄金海岸15K賽 [名額已満]

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

主辦        : 香港馬拉松推廣社
日期       :2008年11月09日(星期日)   
起跑時間:上午9:00
距離       :15公里
地點       :汀九引水道
截止報名日期:2008年10月27日
報名費用: $130 晶片按金 : $100
網址 : http://www.ecotourism.org.hk/hkmp/
報名表    : https://www.longrun.hk/doc/091108.pdf
車費 : 如要搭大會嘅巴士, 記得加$20。大會提供去程巴士供跑手選擇。

長跑網參加名單:

登錄/註冊後可看大圖

1. MJ576 (3041)
2. saki (2001)
3. Alex (2034)
4. drexler (2045)
5. hobbywet (3002)
6. blurmax (3016)
7. miller
8. 大圍新跑手 (3035)
9. kopo128 (3050)
10. pwong5618
11. mode
12. di692 (3391)
13. eric (2288)
14. chung908 (1010)
15. randyip
16. running-sue
17.最後蚊車邊上車的.......瘋狂跑步機
+1 0
上一篇︰慢子 Wilson跑步訓練及比賽日誌下一篇︰蘇樺偉打破200米世界紀錄

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hobbywet 於 2008-9-16 12:00 發表
寄左,跑下啦,睇下自己可否完成全程

You are so fast!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-9-18 11:32 發表

冇記錯今次係咪米拿兄今年第一個 15K賽事,上次上田總果頭開會唔通就係傾今次組隊?睇來到時又要有驚喜比到大家。

大圍兄跑唔跑泥個比賽?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-9-19 11:52 發表
請問在什麼路段出現? 前中定後? 等有個心理準備都好!

瘋兄跑唔跑?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大隻添跑手 於 2008-9-15 21:53 發表

x2 but doubtful for this... 只望完成

大隻兄,
仲有6個星期比你練, 應無問題!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2008-9-22 12:36 發表
我今晚會填表參加! 我應該會同老婆在黃金海岸住番晚先, 因9/11是我的結婚紀念日.

同大大一齊參賽嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2008-10-8 08:50 發表
I have sent the application for sometimes already but I have not yet received any feedback from them. Ching Ctse, has anyone received the confirmation from the organization already?

Not yet, most likely HKMP will send out confirmation letter a week before the race.

升級   0%

該用戶從未簽到

我都收到
我係2034
到時加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 2008-10-15 20:38 發表
that's why i join the eventhkjhk" />

唔知件Love&hate tee係點樣呢, 期待

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kwoksiu 於 2008-10-16 13:32 發表
剛剛才發現有呢個比賽,除左上網下載表格外,
請問仲可以去邊拎到表格?

some of the 上樓鞋鋪 have this form, but download is the most convience way.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-10-16 15:44 發表
hihi~ I am a new comer to this forum. I have just submitted the enrollment form for this event.

Nice to meet you guys~ will report my number once I got the confirmation

Hi runningmonkey ching,
Nice to meet you! Welcome to longrun.hk

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 69# 的帖子

I just try it and no problem wow!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 81# 的帖子

Joongang Seoul Marathin will be started on Nov 2. Or this is another marathon in Seoul?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-10-30 01:50 發表
sorry for late reply~

obaanc: I usually run at Tseung Kwan O ar...sometimes run at Sha Tin... I will participate in the SCM too...what about you?

blurmax & Alex: thanks for your warm welcome, ...

Hi runningmonkey,
You are also member of us as you already register. Yes, I'd a singlet & tee of longrun.hk. A new version is coming and please wait.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 92# 的帖子

已加, 大家一齊加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 2008-10-15 10:29 發表
i send my enrollment today

randy ching,
唔知你報唔報到?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 catcatcat 於 2008-11-2 10:16 發表

我早幾日報, 但係張cheque仲未過數, 睇黎凶多吉少......

catcatcat ching,
唔知你報唔報到?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-11-4 22:23 發表
我都報佐, 等我背熟各師兄師姐個number,  到時去點相先, 哈哈!!!!!!  

當日你會見在一班心口有個"跑"字嘅綠衣人, 便過泥一成吹下水, 一次生, 兩次便熟架拉!

今個月仲有兩個賽事(nike & unicef)都有好多ching/ctse出現架!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 117# 的帖子

已加, 到時見!