香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2013.3.24 HKDRC–ASICS 第37屆畢拿山古蹟越野賽

升級   22.63%

該用戶從未簽到

各位上年參加過嘅師兄,請問名各組別我起步時間會唔會不一樣呀?因為想同男友一起參加但係唔想分開跑. Thanks.

升級   22.63%

該用戶從未簽到

我又係咁, 彈番去首頁咩都CHECK唔到,我係ONLINE報名. 無論EMAIL,RUNNER GUIDE咩都冇收過,手上只有當然報名時嘅print out, 剛剛先睇到佢要ONLINE報名嘅參賽者EMAIL PAYMENT RECEIPT俾佢double confirm 否則佢當我放棄比賽,會Re-assign number俾其他人,我係寄cheque 俾錢嘅邊度會有receipt架.. 真係好混亂....到依家我都未知當日夠竟有冇水站之類, shuttle bus係邊度出發呢咁...

下....ONLINE報名要E MAIL埋個PAYMENT RECEIPT比佢..? 唔係寄個正本RECEIPT比佢就得啦咩..?  詳情 回覆 發表於 2013-3-17 20:06

升級   22.63%

該用戶從未簽到

sk2k 發表於 2013-3-18 00:47
應該寄張入數紙 ok...
暫時都係乜都未收到..

尋日下午sent email 問,佢晚上已經覆左我啦,話我如果有 race number,就當係confirm 左比賽資格,當日直接就可以, 但係其實好其怪,因為當日我Online register完就即時有 race number, 我當時都未俾錢嘅. 我仲問佢email 左個runner guide 俾我. 佢話呢兩日都會以郵寄寄出.