香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Outbound心率錶

升級   0%

該用戶從未簽到

本網可能會搞團購。

升級   0%

該用戶從未簽到

要帶兩隻錶咁搞野? 師兄係咪真架?Run Pro是有高度計、指南針、心跳帶果隻? 是GR-A100?三隻最貴果隻,門市訂價$2380?
我見人戴一隻已經OK,Lewis兄可否答答點解佢要戴兩隻錶先得?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

光中跑者 發表於 2013-3-1 22:36
謝謝亮哥題醒及為我們服務

不用客氣! 不知道成不成團的,要有足夠數量才可以咁平!

升級   0%

該用戶從未簽到

RingoLee 發表於 2013-2-27 08:03
我隻Outbound Run Pro 無stopwatch 功能,攪到我要帶兩隻錶跑,隻outbound 睇 lap ,另一隻睇累積時間, ...

RingoLee  我今年渣馬都係帶兩隻錶,因為佢無由開始,至你想睇果一刻的累積總時間。

小弟的Garmin910XT有四頁窗口,每頁都可以自訂顯示甚麼資料(可揀1-4項),所以沒這個煩惱。 但910XT實在是貴了一點,這outbound錶價錢給入門的跑友是絕對便宜的,連心跳帶也只需910XT的三份一價錢。

升級   0%

該用戶從未簽到

因與總代理的協議,團購條件之一是不能公開價錢,敬請見諒!
一個不變的定律,團購價一定是便宜才有吸引力的。

長跑網兩年會費才收$50。
註冊成會員:https://www.longrun.hk/forum/for ... p;tid=5691#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

很多地方都有賣,但不夠平。

升級   0%

該用戶從未簽到

popo7 發表於 2013-3-11 21:49
多謝亮哥, 我地D新手先可以有一個平價錢擁有人生第一隻GPS錶.

不用客氣!

升級   0%

該用戶從未簽到

RingoLee 發表於 2013-2-27 08:03
我隻Outbound Run Pro 無stopwatch 功能,攪到我要帶兩隻錶跑,隻outbound 睇 lap ,另一隻睇累積時間, ...

多謝師兄提醒! 使我失眠了幾晚,思前想後覺得不對勁,團購已有幾十人報名,以後如師兄所言,長跑網不用著網衫了,看看誰人手戴兩隻錶就是了,哈哈哈! 說笑而矣!
今天硬著頭皮和總代理講這問題,他們給笑死了! 所以打本買了一隻RUN+ (H100)來試。
所以今晚很多師兄的電話也沒接,試驗結果結論:師兄應該是不懂用這錶,右手便中間有個寫住View/OK的掣,按一下就可以在speed/cal/clock/chron/dist/pace之間遊走,其中Chron就係累積時間,lap的時間字體較少,背光清淅,老花眼也沒困難。手錶輕巧美觀,抵用之極。

升級   0%

該用戶從未簽到

團購遲些會加價了,因代理折扣會減少,有意思想加入團購的網友請把握機會團購,唔好走寶。
團購優惠只限註冊會員。

升級   0%

該用戶從未簽到

liphone 發表於 2013-3-29 14:46
剛剛辦妥入會手續,請預我一份。

liphone師兄可以到以下結連觀看及訂購,這幾天內報名團購,應該趕及下星期取貨。
https://www.longrun.hk/forum/thread-19269-1-1.html

升級   0%

該用戶從未簽到

水陸偉 發表於 2013-4-2 13:28
有無師兄試過帶住游水

師兄是想問游水會不會入水? 總代理保証這是採用造錶業的防水標準30M防水(好似casio普通跑步錶50M防水),游水是絕對無問題,一定不會入水,除非潛去好深既水吧!
這不是三鐵錶,游水時是收不到GPS訊號,又無計stroke,所以游水只能計時,沒有其他如距離、速度等資料。

升級   0%

該用戶從未簽到

有無師兄試過帶住游水

師兄是想問游水會不會入水? 總代理保証這是採用造錶業的防水標準30M防水(好似casio普通跑步錶50M防水),游水是絕對無問題,一定不會入水,除非潛去好深既水吧!
這不是三鐵錶,游水時是收不到GPS訊號,又無計stroke,所以游水只能計時,沒有其他如距離、速度等資料。

升級   0%

該用戶從未簽到

有無師兄試過帶住游水

升級   0%

該用戶從未簽到

有無師兄試過帶住游水

升級   0%

該用戶從未簽到

有無師兄試過帶住游水

升級   0%

該用戶從未簽到

Glory1234 發表於 2013-4-9 00:31
未入會,團購約幾折到?

抱歉! 價錢不錯公開。已PM閣下,請按右上角"消息"。

升級   0%

該用戶從未簽到

kaichit 發表於 2013-4-12 22:01
未入會,仲會有團購嘛?

團購還繼續不斷進行中,入會吧,因與總代理的協議及條件之一是只限會員,請諒!

升級   0%

該用戶從未簽到

Simon@_@ 發表於 2013-4-12 22:58
c兄我3月尾入咗申請了入會,正在等待中,請問4月尾還有無團購呀!

請問你是在網上填表? 印表格出來填? 有電郵入數紙及相片嗎?
團購繼續進行中,會等埋你的,不用急!

c兄,我今天收到會員証啦,現在我可以點做呀!不懂的新丁,謝謝幫忙!  詳情 回覆 發表於 2013-4-13 16:31

升級   0%

該用戶從未簽到

1678 發表於 2013-4-14 10:47
可唔可以PM埋比我睇下

對不起! 與代理的協議價錢是不能公開的,因不知查問者身份,所以也不便PM你們。團購通常都係抵買的,有信心便申請入會吧。兩年會費才$50,