香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2009 已報全馬召集處 (POST#2己更新集合地點)

關閉 [複製鏈接]

升級   11.35%

該用戶從未簽到

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-9 17:20 發表

小弟真的唔想應你﹗" />" />" />" />
desmond hing 下午有事,緊係影到幾多得幾多,不過當日仲有好多部機,但十k則暫未有人負責,如果 desmond hing 幫手,咁十公里的 ching 都可以有人幫手。如當日想 desmond ...
我盡量啦,其實終點相對多人影,我有唸過好唔好去灣仔碼頭或奧運站影

升級   11.35%

該用戶從未簽到

咁多位,想問下全馬跑到返九龍站西隧口是否約34K?

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-2-6 10:56 發表

大約差不多了hgj091" />" />hj
好!即是你地約10:30開始有人會返黎...........
我當日應會在那邊幫大家影相,順道帶10條power bar及得力素若于,若有其他需要就出聲啦。

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-6 12:22 發表

desmond兄:
唔該使你呀...其實我想食朱古力, 如果可以既留一排細細地既比我啦, 最好係70%以上.
有無食開邊隻排子?其實比賽都係食番食開個d好d的,唔駛客氣最緊要出聲就得喇。

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-6 12:41 發表

Desmond 兄, 你令我好感動!真係唔知點多謝你.
請留一包 power bar 及你的支持給小弟吧!
唔駛客氣,希望星期日早點見到你

升級   11.35%

該用戶從未簽到

All C-hings/ C-tse, just tell me what u need, i will probably take a last look here tmr evening and prepare my pack. Relax & take enough rest, good luck to you all