香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2009 已報全馬召集處 (POST#2己更新集合地點)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

如果呢條路線唔知幾多K,得閒畫個路線圖see see先:
馬鞍山遊樂場 ---> 大圍 ---> 大埔元洲仔 ---> 馬鞍山遊樂場

2009.1.18 參與終極全馬(馬大大馬40K長課)跑手名單:
1) sleung2002hk
2) 大圍新跑手
3) 瘋狂跑步機
4) 上水馬王
5)
6)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-17 16:07 發表

呢路線開正我個飯!好好跑呀.
歡迎其他全馬跑手加入!~" />" />" />

馬鞍山遊樂場 ---> 大圍 ---> 大埔元洲仔 ---> 馬鞍山遊樂場
呢條路線度咗係29K,要加多兩轉梅子林(引水道尾)先夠41K。

ching 呢條點睇(全程41K):馬鞍山遊樂場 ---> 梅子林 ---> 大圍獅子橋 ---> 大埔元洲仔 ---> 梅子林 ---> 馬鞍山遊樂場

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-12-17 16:19 發表
唔係全馬跑友,可唔可以加入啊???????????????????????????????????

7兄睇來可能報錯名,半馬對ching來講太冇挑戰性。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-1-9 16:43 發表
一定唔關你事,咁多人跑完係得我有事,其實當日跑完都覺得狀態唔錯添!係我自己一路以黎勿視了一d基本野,完全係我自己的責任。
瘋,希望2010年可以同你一齊去全馬!

desmond兄:2010年夏門馬拉松預埋我!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-2-6 11:05 發表
好!即是你地約10:30開始有人會返黎...........
我當日應會在那邊幫大家影相,順道帶10條power bar及得力素若于,若有其他需要就出聲啦。

desmond兄:
唔該使你呀...其實我想食朱古力, 如果可以既留一排細細地既比我啦, 最好係70%以上.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-2-6 12:35 發表
有無食開邊隻排子?其實比賽都係食番食開個d好d的,唔駛客氣最緊要出聲就得喇。

好感動 .......咩牌子冇所謂, 唔太甜就得。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2009-2-8 18:15 發表
今年感覺係

好辛苦! " />" />ghj
不過自己唔夠勤力, 限時內返到終點都算達標喇

在尖咀 & 沿途都見到不少長跑網的跑友

在青葵公路又見到 sue ctse & runrun ctse, 又見到大圍ching, 你地都真係好快

恭 ...

赤字ctse:
其實我返到終點快妳少少咋...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2009-2-9 13:01 發表

大圍ching,

你有傷在身o者, 唔係一定快我好多
快d 去搵醫師睇下, 要等你再帶我去食梅子o架

熱血男ching,
別失望, 我覺得自己付出幾多就有幾多收穫, 你已盡力就無須氣餒
來年大家一齊繼續加油, 多點練 ...

我D傷應該係少事來,不過為安全計都BOOK咗星期三睇骨科~
等各位休息返兩個星期先啦,到時再跑梅子林,一定預埋妳。