香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

第八屆3000公尺水上安全長途暢泳

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

http://www.hkwsd.hk/confirmation.php
    參加者編號將於星期四(18/4)於本網站及電郵通知大家以電郵,敬請密切留意!

我想問吓, 我搵唔到編號, 大家有冇資料或收到電郵/確認信.
    我本身係二月尾郵寄報名, (有優惠), 所以都唔知點樣.
    好似哩幾日, 需要去鑽石山 sportsoho 攞物資, 到時又要再攞. (?!)
    我已經電郵咗去 sportsoho 問, 又喺哩度問吓大家有乜消息. 謝謝 !

升級   0%

擦汗

謝謝回應 !

已收到電郵回覆.
    可能我是郵寄報名, 遺漏了.
    現在知道號碼, 詳情了.

昨晚在泳池練習, 差不多用了一個半小時才游畢 3000m.   

升級   0%

擦汗

我係游蛙式咋.
    咁我應該星期三囉.
    到時慢慢游, [水上安全] 嘛 !

Enjoy a day !
    (Hope, it will be a sunny day.)

Thanks.   

升級   0%

擦汗

Andy 發表於 2013-4-30 12:40
    去到現場先至話取消就無趣。

唉... 咁樣......
    唔知聽日大會幾時作決定又點通知我哋呢 ?

如果冇去但係又有得游, 咁又無趣.

同意。都唔知點好?  詳情 回覆 發表於 2013-4-30 17:41

升級   0%

擦汗

Andy 發表於 2013-4-30 17:48
    我打咗電話間sport soho,對方話如取消的話會send message 比我地。

Thanks.

我估應該可以順利舉行, 並 [水上安全] !
    睡了... 明天見... 一同暢泳.   

大 致 多 雲 , 有 幾 陣 雨 。 天 氣 稍 涼 , 氣 溫 介 乎 20 至 24 度 。 吹 和 緩 偏 西 風 , 漸 轉 吹 清 勁 東 風 。

升級   0%

擦汗

剛發了電郵給大會, 關於活動.

主要提及:
    ~ 造型隊伍上台頒獎安排, 可先拍照, 而得獎者才上台.
    ~ 大會沒在台上再作解說路線和取手帶情況, 部分(首次)參加者不大清楚
    而且天氣變化水流可以好突然改變, 應該彈性安排流程.
    (我有擔心, 如果出發前少少才突然下雨, 大會或大家會如何......)   

當然, 整體上還滿意.
    只是希望給點意見大會參考.   

升級   0%

擦汗

hogay 發表於 2013-5-2 16:27
    今次活動我覺得大致可以,唯一要改善是大會可否能早些拍照,
    免泳手在沙灘久等,不能準時下水。 ...

舊年好似淨係頒獎......

今年上完去攪又叫口號, 頒獎又好似有四個獎... 咪重複咗囉.
    整體上, 遲咗十分鐘啫......

Sportsoho 都覆咗我, 會轉交有關大會單位參考.   
    大家都希望安全又開心啫.