香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-12 11:26 發表

我都會參加~~
我都問緊個朋友仔~~

如果你個朋友唔玩,你考慮join fung sir一group呀....
因為我同joe ching都會玩,到時兩group人可以一齊行,多個照應...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 11:53 發表
[quote]原帖由 joelkk88 於 2008-11-12 11:16 發表

登錄/註冊後可看大圖

仲有呀阿cat, 昨晚係你電話留

SORRY JOE CHING…catcat 回到家first time call 左我la~..其實我都應該ca ...可能諗住call 一個就ok la~佢以為我地一齊食飯ar ma

係呀....我以為你地一齊dinner呀嘛

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-12 12:35 發表

剛與貓姐溝通過~~
我的決定是來不到

原因:
1. 我以為你地晚上跑
2. 個日我要返早班~

唯有下次再join你地
已叫貓姐將我名字剔除

藉口多多呀你....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 12:28 發表
phenli ching..實質上.你Saturday 來唔來ka…
catcat, E + 1511行動有幾多人報名參與左KA??經過今次慘痛教訓….我諗我地下次行動要有多D組織性至得, 你知LA..我地個團隊會越來越多人~下下都有E D 意外發生就不太好L ...

暫時有4個人參加呀....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-12 12:37 發表

joe ching~~你有看昨天的報紙嗎?

有一篇說貓x會傳播病菌~~

你做咩甘多野講呀......跑又唔見你黎.............
信唔信我地引用"特權法"踢你出小隊呀拿

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 13:17 發表
駭然發現~~~~我地e個topic..有成6xxx 幾人睇過...post 都有成6xx 幾個ar~~~haha..我地ssp 區既收視不俗wor

SSP twins愈來愈多fans啦.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-12 13:44 發表
11.11 SSP小隊練跑活動跑後感
忙咗成朝卒之得閒入來寫返個跑後報告,睇咗其他參與者既報告之後,首先要作出利益申報,小弟重申昨晚的“走失貓”事件完全與Group4(Me & 堅兄)無關。
昨晚預早 ...

嘩.....原來大圍同kin ching開跑前已經熱身跑左405個圈拿.....勁....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 13:21 發表
catcat , bonnie~~~跑埋今個saturday 我要休息la...事關dec 要考試la~要養足精神~全力以赴ma

即係12月既跑步唔使預你啦.....??
你明年1月出關未呀...??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 14:06 發表

12月8 last 一科...之後就出山la

且............................而家距離12月8日,得3個多星期咋嘛......
我地見少3個星期都得既.....不過你唔好掛住我地喎...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-11-12 14:36 發表

我覺得其實考試都可以做少少運動, 我以前考試都讀一陣書,就會走去游下水, 頭腦都清醒d

我想補充一下:
我覺得無論vhtober做唔做運動,佢個頭腦都唔係幾清醒既.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-12 15:40 發表
CAT CAT
你都好利害, 玩 "山霸" ,

我都係第一次玩咋.....希望唔會拖累joe ching啦....

順便同各位SSP街坊隊員及fans講聲:
希望大家多多贊助,山頭霸王個比賽我要籌最少$1000呀.....(捐款$100可以有收據退稅的)
昨晚跑步後大家分開了4 group人食飯,同唔到大家募捐tim.......
嘿嘿.....下次見面,請大家有定心理準備....

多多益善,小小無拘,善希善報,福有尤歸.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 16:16 發表
問題是出在 group 1 定 group 2 ar ?~係唔係group 1+3+4又由於太急..所以標左入toilet之後..group 2又由於無留意/根本見唔到所以走過左~~~係唔係咁ar各位?

lee個組員既分析好合理....
唉....都唔明解點解group 1+3+4急得甘緊要既,而group2因為太想加把勁從後追上,所以根本無留意到其他隊員會全部"標"晒去放水

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 16:47 發表
CATCAT…發生了一件怪事…….今日下午有人來打算move “d野” 走 (你記得我講過有d”行李”在我個柴房架la…)d 人plan 了 sat 才來move…佢地走左之後~~~~有電話 ring~~~我間房.只有一條phone line~~~but..明明係桌頭 ...

甘d 電話聲係在柴房入面還是係你個位既後面封墻傳出黎??
有可能同以前套鬼片"RING"既情節一樣............
"佢"可能想你代"佢"伸冤呀......不如你開"佢"個集vcd睇睇條片,睇下"佢"有無俾d線索你啦....

鬼片同恐怖片lee家野,我就最鐘意睇架啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-13 00:14 發表

當然係
善有善報~~~
啦!!

多謝先...呵呵

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 22:15 發表
joe ching 唔好咁興la....從你禽晚call 爆catcat 機..已知你係負責任既領隊la~ ~(你果句集齊一套..好搞笑~~~集齊左有野換乎?)

唔使驚....joe ching up下咋,我識佢甘耐,都無咩覺得佢會唔妥人既......放心放心...
"1111"跑步大家搞到甘"污龍",真係好笑.......又唔係咩大件事,各位"受害人"唔好記在心上啦,以後都要繼續支持本小隊活動呀...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-11-13 09:21 發表

首先非常多謝Phenli及其他各位Ching/Ctse的善款~~
Joe and Cat 於山霸比賽中將以隊名"JC Power ∞" 出現, 請多多支持~~

搞到個阿甘長..........................power前power後,好似好勁甘...........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-11-13 10:42 發表

噢......咁個中文名就即係叫"多汁力量無限"啦~~~~哇~~啜核到爆~~~笑到我碌地~~~
等我將個中文名send埋比山霸先~~仲唔死~~~

好核突.........................

升級   100%

該用戶從未簽到

如果約下次跑步,下個星期五(21/11), 8pm有無ching/ctse ok架??
vhtober:
甘你下個星期五仲跑唔跑???

升級   100%

該用戶從未簽到

SSP街坊小隊下次跑步練習:
日期: 21/11/2008(星期五)
時間: 8pm
集合地點: SSP泳池門口
~跑完一齊宵夜吹水~

出席者:
1. witchycatcat
2. kin
3. fung sir
4. kk (又名phenil)

請有興趣參與的ching/ ctse在此留言" />" />

升級   100%

該用戶從未簽到

你已經好多次缺席本小隊既練習啦喎.....
你再唔出現就會被開除會籍架啦...