香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

haha....貓貓CTSE 要晨早跑KA~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

好ar ....我都好想約下跑腳丫~~ 不過我平日一定要晚上ar~~ sat & sun 就 早都ok 架..不過6:00過後la~太早未吃早餐又未訓醒應該會行路打倒"吞" ka

升級   0%

該用戶從未簽到

~~~~~~~~我星期5 同 6 都要返學ar~~~不過星期6 早上ok wor~~~我會明天call 你的...再談ar

升級   0%

該用戶從未簽到

....我都想呀.......唔細架la邊有咁好ar
~~~我係去上d exam 既 " 雞精班" ar~~~由於12月頭就考..所以而加比較忙law~~一個week 都要上3日ar~~
我上年上一個course 仲金ar~試過5days/week.....立即變殘又得~~得左

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-18 00:01 發表

返工又返學真係很辛苦的, 一個星期返三日課已很甘了, 何況是5天 ctse真犀利

無計la....我細過時讀得書少ar ma~e + 唯有將勤補絀la~

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat.~~~有無約ar 2008 ching ar~~ (佢實唔知我地講佢)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-20 08:59 發表

哈哈.............唔係呀...我同nc個日跑左20k咋....我當然無上梅子林啦,找死咩...

反得開唔開心ar?~~~佢地有無等埋你ar?~~好勁ar你地....完成到..果日都好似幾好陽光架wor~晒唔晒呀~~不過你都反開~頂得下wor.......我諗諗下....我好少好少在太陽下運動架...跑步好..swimming 好..好多都在黃昏or morning time 進行~怕中暑嘛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-23 14:46 發表

謝謝支持..........
仲有,昨晚我地兩個跑到某條街時,街邊有個男人係度講緊電話,ctse聽到同佢電話中人講"有兩個妹妹仔跑緊步......".................." />" />

呵呵................................. ...

cat cat~~~果個哥仔(我classify 佢係八公一名)...同個fd 講果句之前..仲要叫 " 加油ar 妹妹跑快d ~~~好鬼娘ar佢~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

你知la~ssp twin 跑果時係唔會笑(會型d)....而且 du 起個咀 (會瘦d) 架嘛~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-24 08:44 發表

係呀..............我地之後都要甘跑,走型仔路線....不過,你最好放棄你個腰bag啦......" />" />

我至唔理你ar~~我個腰包..唔止收埋我d$, id card..毛巾仔...最重要係收埋我個肚腩仔...不知幾實用~

升級   0%

該用戶從未簽到

apple ctse~咁你幾時過來ar~~~我地今日反得好鬼開心ar~多d人跑會開心d ka~~~不過我好弱架咋...其他人就當然勁勁la~跑完都好似唔多耐咁....但我就半死la~~多得cat cat 陪我跑~而其他ching 又就住la...真係好多謝佢地..不過就好似拖慢左佢地la~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-25 09:29 發表

有ctse你同我跑我都不知幾開心....哈哈...
我都係跑步初哥,不過之前search d跑步技巧,教人要學習邊跑邊心內數呼吸,我自己就會3步呼3步吸,我覺得真係會令我夠氣d喎......你真係要甘樣試下呀....

其他 ...

真架..如果唔係有你地..我諗我放棄左好耐lu~~有d 唔好意思~要你地時時等我~我會努力d ka la~要學呼吸ar ma~不過我時時數數下遊左魂之嘛~~

P.S....有D白痴野問下你 OR 其他CHING CTSE,.....請問點PM 人架..我整左好耐都唔得~係唔係要 KEY IN 別人個E-MAIL A/C~但我唔知架WOR?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-10-26 09:22 發表
睇黎好開心,可唔可以下次受埋我呢?等我學吓嘢.

sure la~~HAHA~正想pm 個時間比你..(但唔識, 所以在問人) .不過我地只係暫定左憑星期5 一齊出來..不過路程時間咩都未夾架..有果時再confirm 你la, 或者你有咩心水路線都可以提議ka~
你唔好咁客氣la~大家出來互相學習下姐..不過講明..我絕對係最慢同最無氣果個~~ ~拖慢你唔好怪我ar~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-26 10:14 發表
如果發短消息, 打收信人的網名便可以了, 試試吧

thx~nc ctse 同 alex ching~~我明白點用la ~~~yeah~

升級   0%

該用戶從未簽到

WA~~~街坊小組個post 改左名仲升左上去既...等我以為佢煙沒在其他的post 到tim~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-28 15:47 發表
亞joe ching email話,我地31/10晚可以跑去尖沙咀一齊慶祝萬聖節喎................" />" />

ar~~~濕立立臭"崩崩" 點去威ar????~~~joe ching~你跑出去先..我地返去沖個白,化個靚妝至來la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-28 15:47 發表
亞joe ching email話,我地31/10晚可以跑去尖沙咀一齊慶祝萬聖節喎................" />" />

不過我諗我來唔到LA CATCAT CTSE, 你都知我FRIDAY "LA 士" DAY LA~~可能約D 同事去吹下水~~~好唔捨得佢地MA ~~~詳情你CHECK MAIL LA

升級   0%

該用戶從未簽到

你地真係跑出tst ar~~~~8個..好臭下wor~~~ 一定無人敢埋身~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-10-30 21:48 發表
我聽脕到啦,點樣安排呀?係唔係要帶住水樽跑呀?

batigoal ching/ctse~~~~幣+火~~~你之前有無同CATCAT約時間AR??~HEHE一向係佢聯絡開架...唔知今次係唔係OLD PLACE WOR~~~佢明天唔上網架la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-10-30 17:07 發表
如果有時間,都想同大家走番轉,多d人跑開心d。

係ar~我地一邊跑一邊講下笑..又可以互相鼓勵..好開心架~~~