香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-11-13 14:39 發表
TO: 思想正常,身體健康, 純品正義, 樂於助人, 樂觀正面, 無不良嗜好嘅堂堂男子漢JOE
真想同你組隊.

LKK 是不是荔枝角LCK 拼錯音

Kin in Running

冇辦法啦, 一定要2人team, 三/四人team會down grade~~
其實Kin Ching可以找多個partner, 到時便可兩team一齊玩~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-11-13 14:39 發表
TO: 思想正常,身體健康, 純品正義, 樂於助人, 樂觀正面, 無不良嗜好嘅堂堂男子漢JOE
真想同你組隊.

LKK 是不是荔枝角LCK 拼錯音

Kin in Running

lkk不是荔枝角LCK 拼錯音, 而是有另外意思~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-13 15:41 發表
CHINGS/CTSES

我見到件好野

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A3xsaCPn2RtJgzcBVIC.ygt./SIG=124m07oih/EXP=1226648423/**http%3A//www.flickr.com/photos/lamualfon/17668577/http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A3xs ...

哇, 真係好得wor, 不如攞嚟做SSP twins個logo啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-13 15:54 發表
" />" /> ! 你地講埋d野 , 甘搞笑

Bonnie Ctse, 家陣世界難撈呀, 唯有吹吓水攪吓笑推高收視兼緩和生活壓力, 係lee個網仲有超人打怪獸嘅環節,包保你世界和平, 跑起步嚟都勁過人~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

各位Ching/Ctse, 係時候歎番個tea la~~

等我係我張相度攞番兩件蝦餃燒賣慰勞大家先~~請慢用~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-13 16:42 發表
亞joe,
咩你今日甘得閒成口上黎留言,唔使做呀你........................

係喎, 重又大把嘢未做添, 唉...... ......睇嚟今晚都去唔到做gym......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-14 14:31 發表

E+你係咪嫌我知識水平底ar~~~~好傷心~ ~~不過~又唔及kin ching 咁傷心既~~~

V姐同Kin Ching唔洗傷心, 遲D等我操山霸個陣負重行山攪殘隻衰貓, 睇佢仲點係度咁得戚喵喵叫~~" />" />" />" />

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-14 15:34 發表
WOWO..行50k~joe ching..你想裸佢條貓命咩….仲係行山~" />" />" />" />fhjfrt 咁要行幾耐架?
貓貓今晚出唔出來dinner~等我操肥左你先la~~

又好啫, 靠你啦, 操肥隻貓變肥貓~~

升級   100%

該用戶從未簽到

恭喜SSP twins雙雙吹水吹過500分, 晉升為尊貴發燒跑手~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-17 13:22 發表

我想請教大家....
如果照大圍所言,由SSP跑去大圍,來回幾多K??
有無路可去?
如果20K樓下,我地今個星期五都可以考慮跑去大圍架喎......
不過要肯定有人帶路至得....

" />" />

放心啦, 由我家樓下上呈祥道轉跑馬騮山落大圍都係單程8k啫, 跑多段城門河畔先回西九都冇問題~~
由呈祥道上或由嘉頓上就適隨尊便啦, 跑馬騮山的跑線應該大把人識, 又唔會中途走失, 大圍兄肯定可以帶路la(如果得閒嘅話)~~

升級   100%

該用戶從未簽到

Cat, 咁你致電通知Fung Sir 山霸費用轉移同隊員安排咯喎, 仲有, 係Confirm嘅話"峰K配"就好盡快報名交錢la, 遲D就要交多D錢la~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-17 14:29 發表

係啦.....x n....
簡直係相逢恨晚..............
" />" /> ....................我地應該結婚至岩...................

呵呵呵......KK Ching你睇, 其實係佢哋興玩果味嘢至真~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-18 11:08 發表
終於.........約左kk同fung sir明天7:30pm食個飯,見下面...." />" />
joe ching你都會到呀嘛..?

Ok. See you all tmw~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-18 12:21 發表
......sogo 的美記counter 睇睇..找到la…wave alchemy~wow~佢隻red..好鬼肉酸..係鐵銹色..著左上去..舒服既.不過好似個人都生左銹咁..希望下次同ming sir 去入貨有其他色la ......

先幾排當V姐進貢比馬拉X之時, 小弟亦非常之心痛咁進貢咗比另一牟利團體美記, 買咗對"Wave Precision 9"同一套跑衫褲, 手震震咁遞咗張由血汗交織成嘅信用卡比阿店員, 換回一包衫褲鞋, 到依家都仲未捨得著跑步~~

lee隻新汗血戰鞋都算幾輕同軟身, 馬蹄形避震設計, 雖然唔係新款, 但佢嘅紅白主色應可提升我嘅烈火戰意, 不過大家到美記買鞋時要留意, D鞋美記照正價出售, 但波鞋街可以減多百幾蚊都唔出奇~~