香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

10.18 新界東30公里長課約跑 (相片請留意#94)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

我又join呀..........我會跟obaanc ctse 慢跑20k ....之後會join大家ching/ ctse dinner........

第一次join長跑活動,好興奮呀..................請各位多多指教及提點...

ps:唔知使唔使,我都pm了瘋狂跑步機 ching我的mobile...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-17 10:02 發表

catcat姐:
不過妳同nc姐千其唔好跑咁快,要等埋我地呀。

咪玩啦你

升級   100%

該用戶從未簽到

而家已經12個人啦...........yeah

升級   100%

該用戶從未簽到

我想問大家:
跑步會唔會wear 帽???
會唔會帶埋防晒lotion??(只是問ctse)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-17 12:09 發表

謝謝7 ctse解答cat姐問題.  話時話點解這條問題只問ctse

如太陽高高掛便會戴帽, 如陰天便不會...

防曬?? 搽了便去跑

我以為ching唔會用防晒呀嘛.............

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-18 22:26 發表
今天長跑網一共有12位chingctse (瘋狂, Gills, 711, Alan, ram, 大圍, stanley, 堅cre, 大隻, catcat 及小妹) 參與是此長跑活動.

cat姐和小妹大約在3:20pm在聽濤雅苑出發, 雙橋, 元洲仔折返, 20k, 第一次跑咁長途 ...

我都係第一次跑20k,估唔到自己可以完成... 亦感謝nc的相伴與支持...
總括而言,今次的跑步我有以下的第一次得著:
1. 跑到20k;
2. 在中午太陽爆晒下跑步;
3. 跑完後身體"油林林"及竟然發現有"鹽"結晶.........
4. 跟stanley學了好有用的拉筋..

謝謝各ching/ctse的教路

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-20 09:54 發表

唔緊要, 那時ching跑緊在單車路上, 而我和cat姐在行人路, ching成個水人, 很專心地努力跑步, 我都不敢打擾ching, 如果我們有相機, 這幅相一定很掂

下,nc,咩我地跑個陣時在途中見過瘋ching咩...................

點解我唔覺既...?莫非瘋ching既速度太快,快到我睇唔到...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-20 10:17 發表

聽人講就聽得多,但係自己都未試過有咁既情形出現,唔通我d汗唔夠咸?2635

我都係第一次甘咋...............之前我同朋友跑步,我係連汗的唔多滴個種人...今次竟然鹽到出埋............... 我諗是因為天氣太熱,前part仲係晒住黎跑......

升級   100%

該用戶從未簽到

嘻嘻..............可唔可以唔好加個"姐"字俾我...................

唔想做亞"姐"呀我..........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-23 07:54 發表

好恐怖呀 " />" />" />" />hjfghft

X 2