香港長跑網  - 長跑長友

樓主: steveTPC
打印 上一主題 下一主題

尋求運動無線防水耳機

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

JoJoYip 發表於 2013-5-9 00:18
暫時都係公價
平D可以買水貨但唔建議
因為我有隻舊款壞過

我果隻係W262剛壞了,過了保養期,總代理建議我買過隻平過整,所以搵緊邊度買平d。

升級   0%

該用戶從未簽到

Gunners 發表於 2013-5-9 02:25
師兄有無成日都帶唔穏ge情況出現?試晒3粒耳塞都係咁,需然唔係成日都甩,不過有d煩咁囉 ...

我就無呢個問題,換了粒中的,跑了十幾隻馬,晨操操斜路(龍躍徑)也沒有唔穩既現象。d音質唔錯。

升級   0%

該用戶從未簽到

cpfock 發表於 2013-5-9 07:43
亮哥,請問現時賣緊幾錢?

唔知道,"瘋擇"好像是$680,會積極去搵及問價,唔知有無團購既可能?

升級   0%

該用戶從未簽到

kiuly 發表於 2013-5-9 11:53
http://www.sportsoho.com/hot10/Plantronics-BackBeat-GO-AE%E7%AB%8B%E9%AB%94%E8%81%B2%E8%97%8D%E7%89% ...

有條線既? 我們講緊果個沒有一條線dum落頸的。

升級   0%

該用戶從未簽到

vcbid 發表於 2013-5-9 11:17
W273旺角好多間都係賣緊$640-$650

剛出去試機, "瘋澤"只有W262,賣$598,企了十五分鐘都無人招呼我。
跟住去了"伯佬會"見到佢標價$680,一個仙都唔肯減,仲要先付款訂貨等幾日。試過音質靚左、戴上耳實淨左、舒服過W262。

旺角邊間平? 請PM我,等一陣去買。

升級   0%

該用戶從未簽到

allanccl 發表於 2013-5-9 15:13
剛出去試機, "瘋澤"只有W262,賣$598,企了十五分鐘都無人招呼我。
跟住去了"伯佬會"見到佢標價$680,一 ...

打電話問過這間,無貨,只淨粉紅色。

升級   0%

該用戶從未簽到

Joeilo2005 發表於 2013-5-9 15:35
亮哥,看看这裡,同佢地傾下有冇團購.
http://www.price.com.hk/product.php?p=131520
...

謝謝資料,問過間間都話最平價了,無得平,無貨!

升級   0%

該用戶從未簽到

vcbid 發表於 2013-5-9 17:11
o岩o岩打去呢間問, 齊色, Cash$620, 8點關門~

Wing Sing Production

閣下出貼時我已出門,我在樂富的大X映室以$630買了黑色,貴了拾大元。音質好靚! 隔音好好,一d都聽唔到嘈聲,跑街要小心點。 唔洗用果條杖根都已經好緊,唔會跌。

升級   0%

該用戶從未簽到

nottoofat 發表於 2013-5-10 15:24
亮哥又放毒!!! 搞到我身都痕哂...

都係炒炒師兄毒d!

我用開W262已經好滿意,剛巧壞了,總代理話維修貴過買新既一倍,咪借d意囉,真係多謝各位師兄姐提供平價貼士! W273好得多,我以後有新朋友陪我跑馬了,嘻嘻嘻!

升級   0%

該用戶從未簽到

vcbid 發表於 2013-5-10 15:45
師兄有無帶過黎游水?

我唔游水的,只跑馬,不過W273好明顯防水好多,我戴W262聽得到出便有一點點聲音,這隻完全密氣一d外面聲音都無,除出來時耳孔有被拉真空的感覺。

升級   0%

該用戶從未簽到

是的,d高低音正到暈! 最大缺點是隔音太好,跑街或行街小心有車呠都聽唔到,哈哈!

升級   0%

該用戶從未簽到

Joeilo2005 發表於 2013-5-12 22:45
W273超正!愛死了。多謝亮哥介紹。

我給用開W262的師兄試,佢也中毒了,哈哈哈!

升級   0%

該用戶從未簽到

Joeilo2005 發表於 2013-5-12 22:45
W273超正!愛死了。多謝亮哥介紹。

我要多謝妳提供的網上格價,我慳了50大元,勁開心,謝謝啊!

而家坐電車遊河或坐地鐵都可以欣賞靚靚音樂,正呀!

吾洗客氣.  詳情 回覆 發表於 2013-5-13 16:50

升級   0%

該用戶從未簽到

eddiefan 發表於 2013-5-13 20:45
請問ching 們邊度買平d 色齊d, 麻煩pm 埋我丫,謝謝

我都係跟以下師姐條link逐間打電話去問價及色
        Joeilo2005
亮哥,看看这裡,同佢地傾下有冇團購.
http://www.price.com.hk/product.php?p=151058

升級   0%

該用戶從未簽到

Gunners 發表於 2013-5-19 21:15
聽到大家講到w273咁好,可惜我隻w262買左唔夠兩個月,又唔知有新款出
如果而家壞左就好喇,可以換隻新款:lo ...

咦! 買了兩個月,如果壞了總代理可以一換一,換隻新既型號,佢話W262無貨唔出了,會換隻W273俾你,發達了!
我果隻W262係咁樣整壞的,你不要學啊! 我買了一個輸出2A的USB牛(黃金99蚊個),叉得幾次就壞了! 智能手機、MP3、無智能手機、奶媽電池等等,通通都壞了!  根拿士記住唔好學啊!