香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2013.8.11 南區越野馬拉松

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

主辦:南區康樂體育促進會暨南區長跑會
    日期:2013年8月11日(星期日)
    比賽時間:8:30am
    地點:香港仔郊野公園
    路程:1.2km(A組,親子組)、3.5km(B,C組,學校隊際)、10.55km(D-H組,公開隊際)
    名額:1200
    報名費:$50/$100(個人)、$150(學校隊際)、$300(公開隊際)、$50(每名親子組隊員)

*此賽事另設服裝造型比賽

報名表格:
    http://www.hkrunners.com/files/SDC%20CR2013%20Entry%20form.pdf
    +1 0
    上一篇︰王利民 人生只可跑1次半馬下一篇︰慢跑荃西至屯門 5月17日晚

Like: 5.0
    Like: 5
    可考慮  發表於 2013-5-16 15:43

升級   0%

開心

最近有好多賽事既主辦機構又濫用"馬拉松"呢個詞
    馬拉松永遠都係講緊42.195km
    10.55km呢D頂多好似以前樂華盃咁叫(1/4馬拉松)
    *幾日前有師兄出post既比賽最多別廣源長跑賽/迷你馬拉松就得

升級   0%

開心

HKMac 發表於 2013-7-8 17:47
    請問各C Hing,
    我兩星期前寄咗報名表和支票去, 如何知道已經OK? 他們的website只公告滿額, 無收到email和回 ...

呢行你可以check 下你自己個銀行account
    再唔係你要聯絡賽會果邊