香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: allanccl
打印 上一主題 下一主題

2013凉都·六盘水夏季国际马拉松赛

升級   0%

該用戶從未簽到

AY60 發表於 2013-8-11 00:22
恭喜堅哥(個樣好寸播)!恭喜幾位!

值得自豪的!呢條赛道我認為係極艱辛的—條,能完成已经不容易,Sub4更難!

升級   0%

該用戶從未簽到

值得自豪的!呢條赛道我認為係極艱辛的—條,能完成已经不容易,Sub4更難!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

光中跑者 發表於 2013-8-13 23:25
不過有些參賽者似乎重覆報名,並帶了兩個晶片一齊跑---排名90及91, 112及113, 121及122, 148及149, 165及166 ...

果然心水清! 還找到其他問題嗎?
我發覺74及75名,87及88名,105及106,138及139時間是相同的。129及130,134及135同名同時間。
噢! 好多好多,聽日再細心查找。
光中兄有無程式列晒相同時間的賽號?

升級   0%

該用戶從未簽到

光中跑者 發表於 2013-8-14 00:55
我只是偶然看到有重覆的情況,再由頭至尾看一次.
若沒有遺漏的話,共數到上述13組(男子組)重覆情況.
若是男女 ...

細心數過,由第一名到442名共有100個問題成績,由第一名到200名有30個問題成績,由第一名到109名有8個問題成績。有些是五、六個人相同時分秒數,有些是二至三人相同時分秒數,有些更是相同時分秒數加相同姓名。
最離奇係我衝線時明明有一個跑手以9秒99/100米的速度臨衝線過我頭,快我三秒咁多,但查看成績竟然有兩個人同時快我三秒,莫非見鬼! 唔得,問下賽會係咪咁邪先得!

升級   0%

該用戶從未簽到

光中跑者 發表於 2013-8-14 00:55
我只是偶然看到有重覆的情況,再由頭至尾看一次.
若沒有遺漏的話,共數到上述13組(男子組)重覆情況.
若是男女 ...

今早打電話給組委,佢話見到輝哥咁講好嬲! 會即時做野,好多人被DQ左,名次不斷向前排,我暫時升了25名,哈哈哈!