香港長跑網  - 長跑長友

樓主: johnrun
打印 上一主題 下一主題

2013.10.06 歐化寶10 公里快路王 - 樂華杯

升級   40.5%

該用戶從未簽到

大會改為22/9,13/10,20/10.再唔係5/10黎個黃昏賽,就不用同飛達打对台啦,跑手又可以同時參予2項賽事

升級   40.5%

該用戶從未簽到

delete

升級   40.5%

該用戶從未簽到

應該係無牌子,只有pacer logo 在左胸前 背後可能有panasonic logo啩!

升級   40.5%

該用戶從未簽到

speedpurple0 發表於 2013-8-15 11:26
請問點解唔可以叫飛達改期呢?樂華杯搞左咁多年,都係十月第一個星期舉行 ...

莫小姐您好!我不是樂華會員,亦非飛達會員,無為意貴會在每年10月首個週日辦賽事.之前2年亦同時有參加樂華同飛達賽事,說實在是飛達提早了,上年21/10前年28/10.但由於飛達早於網上發表並接受報名,变相無得改期.而樂華要改期的話是可以的,上年本年跑元州仔公園,接受報名後因道路問題改到科學園咪又係咁,只在乎協調與否啫!

我諗你唔知搞一個比賽係要花幾多時間去搞,同埋要申請賽道,唔係話改日子就改咁簡單!  詳情 回覆 發表於 2013-8-15 16:51

升級   40.5%

該用戶從未簽到

speedpurple0 發表於 2013-8-15 16:51
我諗你唔知搞一個比賽係要花幾多時間去搞,同埋要申請賽道,唔係話改日子就改咁簡單! ...

小姐您誤會啦!我明白攪一個賽事係需時亦要政府部門批準,今次撞期事件相信對大部份跑手來講係可惜囉!其實我都一直支持貴會辦嘅賽事嫁!今鋪無計啦!

Like: 5.0
Like: 5
專重個人自由!  發表於 2013-10-5 21:39

升級   40.5%

該用戶從未簽到

ngyinfor 發表於 2013-8-15 22:47
阿盛 但係 張報名表 冇講郵寄支票  打電話又唔通  點搞呀????  訓練班教練 話叫我參加教練班課程  同 16,17 ...

我之前2年都係郵寄支票報名嘅,如果今年只接受網上信用卡付款的話,都有得攪嘅!您無信用卡啫,您可以找家人,同事,朋友佢地有信用卡幫您嘅.報名人資料與過數信用卡持有人可以唔同嘅,只要资料正確就得啦!到時您俾番錢幫您果個咪得囉!訓練班教練叫您參加教練班課程,代表您已有一定水平,掉轉頭教人都仲得,恭喜您呀!我報飛達,其中一個原因係樂華件背心超短,會露出肚臍嫁!