香港長跑網  - 長跑長友

樓主: boborambo
打印 上一主題 下一主題

「ASICS香港10公里挑戰賽2013」

升級   65.79%

開心
  • 簽到天數: 8 天

Hennatalk 發表於 2013-11-11 00:11
    呢個10K,我是常客,雖然唔係年年跑,但我在以前Nike年代,己經參加,真懷念以前跑完有雪條食。我未見過今 ...

我由nike末代玩,到呢家.
    呢個賽事我記得試過係行李區放番出今次既位置,當然冇今次咁行成個圈先到.
    當時又係冇得擺去消防局入邊個空地.我估係個空地唔借用.

另外冇廣播就真係好差,上線都已經慢左先放人上去,起跔得黎靜英英咁.好大機會比對面住宅既人投訴過都似.

希望下年搞番好佢啦,起碼行李區集中少少唔好搞到咁散,連頒獎台個位都咁迫,點引到人去睇同留低睇戰果.
    hkmp經費都冇田總咁多掛,感覺上仲好過今之田總安排

升級   65.79%

開心

snail 發表於 2013-11-11 14:14
    記得個年好凍, 但竟然派雪條, 造成得十零度但人人排隊拎雪條奇景.

個年好似係第一年開始有計時間戰衣,  ...

我都係讀書時跑過大尾篤的10K, 兩年跑左,之後冇玩,去到近NIKE冇再贊助呢個活動,在天水圍又玩番.
    個時好過癮,上落斜

升級   65.79%

開心

tango 發表於 2013-11-11 16:40
    nike 10k派雪條試過,甜筒都派過,有係bonus,如今無亦無妨,但水係基本

我記得飲凍美綠,用水筒開黎添飲