香港長跑網  - 長跑長友

樓主: oscar
打印 上一主題 下一主題

2009.01.11 屯門長跑賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 8-12-2008 11:20 發表

26-27小弟可能會入大埔(閣下地頭)露營。

大埔有地方露營咩? 咁會唔會跑下步咁呢? 我返而可能去join pwong兄搞果個菠羅包聖誕跑party.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 8-12-2008 11:47 發表

露營地點應近大尾篤,荔枝窩嗰頭,而跑步...帶住個細應不會了。" />" />

咁Kenneth兄朝早起身可以偷偷地走返轉大美督至鹿頸來回, 跑完大人同公子們都未起身.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 17-12-2008 14:27 發表

ok

Leung兄加油, 當日主場吐露港又有賽事, 各自修行啦, 期待C兄佳績.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 17-12-2008 15:25 發表

到時趕得切的話,小弟會幫梁兄影上台照的了﹗

Kenneth兄, 唔明點解 "趕唔得切" ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 17-12-2008 15:30 發表

梁兄應該半小時內會跑完,而小弟應須要50分左右,而當小弟返到終點,攞行李,換件衫,又如果大會早"班"奬的話,小弟有機會趕唔切。

政府賽事冇咁快手架, Kenneth兄沖個涼吹埋頭換件衫出黎都未"班"奬呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 17-12-2008 19:47 發表
講到我一定拎獎咁~~~好大壓力

Leung兄, 政府搞D比賽冇咁高水準架, 跑番平時pacing當練習, 獎既野順其自然啦, 我通常都Set個Target比自己, 每場期望咩時間完成, achieve target is OK la..., 不過D對手唔係咁多比賽熟口熟面既人, 食糊既機會又大D.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 19-12-2008 11:24 發表
加上當日好多高手應去咗玩糖尿,所以梁兄是有機會的﹗

我冇選擇, 主場大埔, 唔駛搭車, 跑條練左十幾年既路, 媚埋眼都知走咩pacing既比賽, 唯有玩吐露港糖尿聯會果個, 所以各位C兄係新界西加油, 期待2009年再響頭炮, p.s. ( 雖然味精濃半馬係09年第一個賽事, 但食糊機會相對冇咁高, 實在天外有天)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 7-1-2009 17:00 發表

佢哋會去糖尿掛。" />" />

往年荃灣田徑好少黎大埔玩糖尿, 通常泰基比較多, 因為糖尿10k獎唔算多, 祝各位屯門跑友可以食糊.

升級   0%

該用戶從未簽到

2009年喜事多羅羅, 長跑網真係要上影番套跑有喜事, 恭喜各參與屯門區屯門長跑賽既C兄/C姐, 跑到好時間及成績, 大穫全勝.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 12-1-2009 10:22 發表

GILLS兄糖尿又跑成點呢??

Leung兄, 起步遲左, 又冇咩Target, 一路留住跑, 未到5K轉拆點比cyw兄過左, 見佢跑得幾自然, 進步左好多, 跑到6/7K左右見到有個大大隻既外籍女跑手係我50米前, 咪發力追吓佢, 一口氣過左外籍女跑手同cyw兄, 一路keep住pacing, 最後2K又見到個外籍男跑手, 又鍊過埋佢, 之後就見咪拿兄攞住支炮係咁影, 同米拿打完招呼就好快到終點, 由於冇咩target, 所以大約38'10"完成, 有點Fun Run味, 睇完米拿兄D靚相原來跑第6, 哈哈.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 12-1-2009 11:47 發表
恭喜阿嬌!" />" /> 第六即係有獎啦!

Oscar兄, 多謝多謝, 琴日果個慈善賽頭5名先有, 暫時未食糊, 下星期再玩過.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 12-1-2009 11:50 發表
真係多謝大家關心
睇左醫生, 醫生話我大傷風
所以都比左一天假我

gills 兄好勁呀
輕輕鬆鬆咁享受又贏左第6返黎
勁呀~

RedRed C姐, 大傷風要休息, 培養番體力對抗傷風菌, 保重保重.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 12-1-2009 11:52 發表
塘尿好似top5先有獎~~不過唔緊要啦~~長跑長友~~下場2月1馬記~~好想拎隊際丫

隊際真係幾好玩, 特別呢一兩個月位位C兄狀態有所提升, 睇吓做唔做到8KPB.

升級   0%

該用戶從未簽到

Desmond兄, 精彩...睇完真係感動, 唔該哂, 雖然黎唔到, 已經感受到現場一樣既喜悅.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 12-1-2009 11:53 發表

Gills 唔緊要啦,今次都係輸條褲啫.

7兄今次搵唔到target, 激發唔到小宇宙.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 12-1-2009 12:58 發表

輕輕鬆鬆都38分幾~" />" />

一日有所突破, C兄都可以輕輕鬆鬆, 就如往日要跑成60分鐘/10K, 而家C兄已經sub50', 跑番60分鐘真係幾爽.