香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: oscar
打印 上一主題 下一主題

2009.01.11 屯門長跑賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2009-1-11 14:38 發表
恭喜哂!估唔到神童威威都一砲搞掂喎!照咁計,我跑到的話.....可能都有啲機喎ghu" />" />" />" />jg 幾時有相睇!快啲post上黎!
" />" />" />" />王sir啲斜路特訓果然有效!

今天好多高人冇來,加上梁兄估計我有機會攞獎咪盡人事,結果真係.....得第9名,時間46'48",比上年快左4分幾。
其實最後2km個胃開始有點痛,比一位ching過左後已經跌落第11,心想都冇力再加速跑下去,唯有慢慢跑返終點,到衝線一刻聽到大家話有獎攞咪衝一去.......
哈哈!竟然11變第9,真係有點意想不到。
下次大家一齊同梁兄比賽時,記得問問佢"今次我有冇機呀?" ,佢真係勁過d風水大師。
Anyway,今天大家真係跑得好開心 ,恭喜其他得獎的ching ctse及有份幫影相的朋友們
Oscar兄,今天你來跑一定有獎攞嫁!唔緊要啦!養好身子,日後大把機會!
不過在此告訴大家,不要學小第咁懶惰,有時間就要多d練習先會有進步.......神童有時間都一定會努力練習!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-11 19:11 發表

哈哈~洗乜講~~近排我估時間同名次都好準
不過講真既~~都係靠你自己ja~你唔博又點會有獎拎呢~我都係俾下信心你ja
好野~~下年再黎

下年我應該冇咁好彩 .....而你當然一定冇問題啦!
係喎!你隻腳趾公有冇好一點呀?