香港長跑網  - 長跑長友

樓主: fnd1214
打印 上一主題 下一主題

26-Oct-2014 大阪馬拉松賽 (大會已發出電郵通知)

升級   25%

該用戶從未簽到

luckystrike 發表於 2014-4-10 19:27
咦, 咁都唔錯喎, 唯一問題係沖繩馬的交通好像不太方便, 是嗎?

沖繩馬的交通的而且確好唔方便。除非你book左大會指定個幾間Hotel, 有shuttle bus直去會場, 唔係你就要搭的士去,但未必咁易截到的士。
我2月個時好彩,住個間民宿,有個日本大叔又係去跑沖繩馬,我先可以痴埋佢搭的士,佢好似係電話度book左的士,好快就有的士。
PS: 我個時住北谷個帶(即近美國村),坐的士去會場大約半個鐘度,最後大叔仲唔駛我俾$ tim ~~

升級   25%

該用戶從未簽到

wlau 發表於 2014-4-23 17:02
小叻師姐, 如果搵到, 可唔可以影來睇睇啊.. THX
AND 抽中咁開心?

我2月個時都有跑沖繩馬。氣氛超好,跑到入沖繩美軍基地係一個高潮位,兩邊既外國人(應該都係美國人)同我既距離好近,我同佢地"give me five"。另外有個美國人仲讚我"...., you're Great",真係跑到我笑左出黎呀~~~

有完成牌,跑完終點俾你,仲即時print張「完走証」出黎,除大會時間外,仲有曬分段時間,排名,同埋net time~~~

升級   25%

該用戶從未簽到

中左
經海外中心報,無得login官網,即開account係無用。
尋日朝終於收到email~

升級   25%

該用戶從未簽到

HKMac 發表於 2014-6-12 11:52
請問各位C Hing會於Bank入數或去近畿旅行社交現金? 那樣會較好,因本人無經驗,thx ...

我去左近畿旅行社交cheque,今朝email番收據。

我都收到佢封email 但佢個附件同佢之前通知我抽中o個個附件一樣既  詳情 回覆 發表於 2014-6-16 12:42

升級   25%

該用戶從未簽到

HKMac 發表於 2014-6-12 11:52
請問各位C Hing會於Bank入數或去近畿旅行社交現金? 那樣會較好,因本人無經驗,thx ...

我去左近畿旅行社交cheque,今朝email番收據。

師兄你係經日文版抽籤定中文版抽籤?  詳情 回覆 發表於 2014-6-13 08:24

升級   25%

該用戶從未簽到

wlau 發表於 2014-6-13 08:24
師兄你係經日文版抽籤定中文版抽籤?

中文版

IC, 因為我經日文版抽(唔知佢之後有中文版) , 要用CREDIT CARD 找數, 可能中文版, 俾左近畿攪, 所以要去旅行社入數..  詳情 回覆 發表於 2014-6-13 19:16

升級   25%

該用戶從未簽到

ah_teng 發表於 2014-6-19 09:01
我都剛剛俾咗錢,酒店 hold 左(jalan), 機票遲啲先。因為我其實搵工中,唔知遲下有冇工,如果請唔到假, ...

me too~
我都驚到時攞唔到假