香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 上斜特訓 (第六回-告別08極速一上 Page#26 Post#504)

關閉 [複製鏈接]

升級   18.2%

該用戶從未簽到

各位ching/ctse, 我有興趣, 可以預埋我嗎?  係咪均速6:30 x 12k 呀?  再快d我驚我唔掂喎.......

升級   18.2%

該用戶從未簽到

請問係咪可以放行李係沙田運動場locker?  12K唔帶水得唔得呢呵?  唔好意思我第一次..........

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-15 22:24 發表

係呀....記得入咗運動場門口去右手面管理處借key先,最好自己帶多個鎖頭。
水就個個人需要唔同,睇妳自己習慣,穩陣帶住支細水跑會好d~

收到收到.  到時見!!!!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

多謝哂咁多位攪手.  昨晚跑得好開心. 好爽啊!!!!!  

成班人一齊跑真係特別醒神.    比起自己係運動場兜圈真係好得多.  以後會多D參與.

不過我家老爺黎左接(.......其實係"押")我走, 唔好意思叫佢等, 所以無同大家宵夜吹水.  下次啦!!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-18 10:55 發表

wongc ctse.. 下次叫你家老爺一齊跑丫 ma~~~ 咁佢可以唔駛在門口食風咁慘... " />" />

ee, 你有所不知啦, 我家老爺話10K係佢的極限(仲要係比賽先跑到, 平時最多都唔過7K).  你叫佢跑12K, 佢寧願食風.   

升級   18.2%

該用戶從未簽到

我又來呀!!!!!  不過梅子林比較静, 我地幾個女子組好唔好拍住上呢??

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-29 22:18 發表

ctse,我地又見面啦~ 今次一齊食飯嗎?

都好喎, 等我喝住我家老爺叫佢唔好來接(押)我走.......

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-30 23:56 發表
唉~~今次成績
到梅子林口:24'37
上到梅子林:38'36"
落番到梅子林口:49'38"
返到運動場:75'09
不過都好開心終於見到sue ctse,嘩~佢一支箭咁就跟左d快腳走~好勁丫~
仲要多謝 ...

我出左街先記得無禁錶, 不過我全程同CC一齊, 所以時間應該同佢一樣.

CC, 其實我一個人夜麻麻跑好驚 , 尤其係上到梅子林, 跑跑下路邊有D怪聲........好彩有你陪我就真.

唔好意思我又閃左無同大家食宵夜, 我諗諗下都係早D返去交人, 唔係下次好難攞approval.  長跑長有嘛.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

死啦, 等大家以為我好勁, 上年我其實好彩, 同埋D高手無出現, 我跑55:XX都有第9名.  今年我快左, 但都無獎, 皆因有阿sue ctse呢D真正勁人係度.