香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009.1.1 第二屆沙田元旦長跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

上年攞行李, 要成半個鐘先可以取回, 人龍仲長過終點.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2-12-2008 22:57 發表

今年有沒有燒鵝盃  ---  應該有,正名是荃灣元旦長跑,因為獎品有深井" 於" 記燒鵝所以
                                比 d 跑友改咗名叫燒鵝盃。

其實 D 獎品係由荃灣社團贊助送出,所以好特別,試 ...

又乳豬, 又燒鵝, 好想大班人去食, 但見到荃灣田徑會呢幾個字機會就...除非有米拿兄,Leung兄,白C兄,加埋pwong兄教路,仲有D餐士.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 3-12-2008 11:44 發表
点少得萬人迷 " 嬌妹 "  

但係今次要博至得,唔好再慢遊 5'30/K 差D比你笑死!

pwong兄, 尼幾年10K時間唔係幾好, 上面提議幾位C兄都比我跑得好, 所以想食燒鵝乳豬唯有靠C兄們啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 30-12-2008 12:05 發表

唔係好多人跑~可能冇攝影師啵
大合照我地自已影lor

亞Leung兄, 尼個比賽攞獎唔難, 上年狀態未起我跑39'都有個第3名(當然係老餅組), 你果組38'左右十名內冇問題架, 加油呀, 最多荃灣果邊有燒鵝食預埋你呀, 大圍兄黎做攝記義工就冇問題啦!