香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009.1.1 第二屆沙田元旦長跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

好明顯呢個係Typing Error啦,成張報名表唔止呢度打錯tim。
不如又來個遊戲"找錯處"都好wor。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2008-12-30 12:05 發表

唔係好多人跑~可能冇攝影師啵
大合照我地自已影lor

我又過來襯下熱鬧,同大家影下威水相啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2008-12-30 12:18 發表

咁係邊處集合呢??

提意係過咗終點轉彎果邊看台集合ok?
我都會著長跑網綠衣.....到時見啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 garykwan 於 2008-12-30 22:07 發表

有勞 ching

真係唔好意思呀,今晚會入屯門過節,聽朝過唔到來同大家打氣兼影相。
唯有隔空支持大家,上住長跑網等大家好消息啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

今日來唔到同大家打氣真係唔好意思呀,而家補上遲來的恭喜:
恭喜使梁兄 & running-sue ctse PB 兼攞獎,雖然係意料中事,一樣咁開心。
MJ兄都好勁....越跑越快又PB.
仲有wongc ctse既努力都冇白費。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 2009-1-1 22:40 發表

大圍兄,
如果你落埸跑,我淋你重快喇,以ching你啲速度,耐力,好快 sub 40" />" />

大圍兄加油hgj091" />" />hj  

MJ兄太睇得起小弟啦,呢排淨係操長課已經冇使速度,而家我跑10K一定冇ching咁快。
我都諗住跑完渣打會開始練返d速度,09年目標暫時都係sub42'已經好滿意,sub40'對我來講仲係好遙遠呀。
反而如果ching你主力跑10K既話,我覺得有機09年做到呢個時間呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrunrun 於 2009-1-2 15:09 發表
恭喜Sue CTse 及Leung CHing PB 又得獎!
還要恭喜其他PB 的CHing and CTse.

我本亦有報名此比賽,但比nc 姐更早決定放棄參加,皆因
始終脚痛,現在練跑時,慢慢的跑便不痛,跑快一點痛便
來了, ...

我都唔記得幾耐冇睇過日出lu,好羨慕呀!
ctse唔使擔心既,離渣打仲有成個月,而家唔好諗咁多最緊要養好腳傷。