香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.1.1 第二屆沙田元旦長跑

關閉 [複製鏈接]

升級   18.2%

該用戶從未簽到

我都係今朝先寄, 希望有得玩.  我全家一齊跑.  大人跑10K, 細路跑3K.  可惜3K遲起步, 睇佢地唔到.

舊年都有跑, 因為同日有幾個比賽, D人流分散哂, 佢仲每個組別有10個獎.  我咁慢都挽車邊捧個組別笫九, 有個杯仔.  咁大個女笫一次攞獎, 開心到死.

所以你地跑完唔好咁快走, 睇埋成績先呀.  話唔定有意外驚喜.  

P.S.  各位CTSE, 你地妙齡組, 我老人組, 所以有家都有機會架!!!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

係呀係呀.  我兩老跑10K, 兩個細跑3K.  我地起步先, 所以都睇唔到佢地.  有勞順手影下佢地.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

最近D長課同埋整左兩粒梅子補身果然有效, 2009第一賽PB, 52:XX, 仲快左成3分鐘, 開心到死!    而我家老爺以佢自由行的步伐輕鬆完成.   至於D細既就睇佢地唔到, 佢地話自己無行過.

running-sue ctse 超勁, 中途見到佢個陣我掛住博命已經無咩力, 只可以點頭打左個招呼. 恭喜!恭喜!