香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

really? 係唔係好舒服ka ming sir? 洗唔洗用邊張card 咁架?
好wor...明天去睇睇先~

升級   0%

該用戶從未簽到

e~~~唔係wor..我一陣去九展考試~之後可以去德福 or red box 睇下wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-1 11:15 發表
聽你地形容,咩美記有甘多唔同型號架......
搞到我頭都亂晒....

cat...send 了 d info去你 e-mail a�c,pls check

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-12-1 11:55 發表

有7折好吸引~~
alchemy d 款靚d~我覺得
~~

真既?! 咁你去唔去屯門ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-12-1 12:36 發表

呢隻系列
好似是低足弓系列
你可以問下D CHING意見

係ar∼我有偏平足ma..一隻嚴重d∼平時要加墊law,有時會好緊~
我幫你報左名la~haha~一齊去掃貨

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-12-1 12:51 發表

我懷疑我隻左腳有d扁平~
但唔肯定~~

仲有我隻左腳係大過我右腳半個碼" />" />" />" />" />hjk

o~no...你有無試過~行得耐~隻腳弓 + 膝頭內側會痛~~係痛到有時行唔到∼
仲有個好簡單方法..你在隻腳掌查d lotion~好似平時行咁踩在張 紙上面...你就可以睇下自己個腳印是否正常~我見佢初步都係咁check 既..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-1 17:10 發表
vv你今日好忙呀.....做咩唔見左人呀...?
我今日兩個meeting完成啦,第二個client的情況有點慘,佢同我開會時一路眼濕濕,我講左N甘多鼓勵她的說話...." />" />

VV 今日下午去左考試ma....臨出門時..見到你個post ...已經即時睇晒la~~~死la...如果我去就死得人la..我都唔食雞尾包~點算?! 我驚要咬你隻手臂ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

其實我地既組合..係有如下架:
catcat + vv = ssp twin~
ssp twin + bonbon = ssp 3 寶
ssp 3 寶  + redred = 美少女戰士~
美少女戰士 + 快活人ctse = 應該都可以係 美少女戰士~因為好似可以無限加人ka

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat~不如改期ar~
我 friday 都想去 ar~~一個晚上應該無問題既~不過bonbon friday 唔得wor...
點算呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

BONBON…煎鑲 3 寶~少左茄子, 青椒 or 豆腐~都唔算係 3 寶ka~

升級   0%

該用戶從未簽到

點解~今日catcat 又失左蹤~ ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-2 12:59 發表

茄子炸緊,搵辣椒or魚旦頂住檔先咪得law。

咁你星期 5 來唔來ar, 魚旦???~我諗明天個gathering...9成9會 cancel la...青椒又無茄子又無~..

升級   0%

該用戶從未簽到

O~圍圍..煎鑲3寶..我食茄子x3~其他d 我唔食ka wor~
等catcat 明天再出post, 睇下有咩人去la…拎拎 ching..你來唔來ar~做唔做ssp 3寶ar??? This Friday ar!
不過圍圍..有我地茄子 + 青椒陪你跑, 你都來la…好唔好?
其實我就好想跑你地上次果條路~上大斜ar~不過我都唔知自己會唔會look 番落黎~無做運動 1/2 mth 有多…暴肥唔少~唉!!纖形 xx 都唔惦ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

咁圍圍即係應承左黎la wor….(你點會回唔到 wor~)
我無ar..講下之嘛…我都無$ 去纖形xx減肥~~~我有跳開舞~但我跳果d,….好似唔會好瘦 ka wor~你有無見過跳肚皮舞d人會瘦猛猛ka???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-2 15:36 發表

ctse ...你跳邊隻舞 ?
日日跳果隻唔 work ga~

小妹有跳開幾種 aerobics... 都減到, 但減得唔多~ (不過小妹無戒口)

ee ctse 都係習舞之人WOR~~~UM, 我鍾意BELLY DANCE 多D WOR...好似靚D ~未學之前..D動作, 好似扮蛇果D, 我覺得係無可能做到, 點知原來~人人都得KA~JAZZ都學過下LA…不過我唔係好記D STEP~成日跳錯都無心機學~ XX ..係咪好似 CALI OR PSYICAL D COURSE , , 我都覺得減到KA..不過又係果句唔係好記D STEP~無心機 LAW

升級   0%

該用戶從未簽到

YES~~CATCAT 是老點~VV 是無$$ JOIN 的~

升級   0%

該用戶從未簽到

特別報告~CATCAT 剛 CALL 我…..佢真係不支倒地~在家休息中~大家勿念…佢SLEEP 了一天~我諗回到架LA~

另外~佢已同意我地SSP小隊活動轉時間~星期3 轉星期5 ~時間照舊~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-2 16:07 發表

我係唔記得 d step ga~ 跟人跳 ja~ 呵呵~

我之前試過 body jam 同埋 step.. 發現自己手腳唔協調...
所以而家都只係玩 d kick boxing 同埋傳統 aerobics...

我都有學 KICK BOXING AR~WOWOWOWOWO~隻手臂~好麒麟AR~真係食野可能唔洗比$ LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-2 16:11 發表

" 我要跳..我要跳..我要跳丫~~~~~" 真係想打爛個電視

roadshow d 節目同埋廣告...

點解D對白….~~~!!!!!!! ~好彩我坐MTR, 唔洗睇ROADSHOW~

升級   0%

該用戶從未簽到

batbat…catcat 無樹AR..只係好累~要休息一天~唔洗擔心