香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我要問問我個sweety ar, 佢只係問左.係無discount, 不過好似出左好多 kit set law

升級   0%

該用戶從未簽到

我sweety 明天約我入airport撐台腳ar~~~ 出來可能你地都未得

升級   0%

該用戶從未簽到

la colline??~在duty free 好似無wor..問下佢先..我個sweety 用 shu umxxx 架 (唔識串ar) 有8折, 好底ar..e 隻都唔錯ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-20 17:36 發表
V V
你幫我買支防晒, 咩牌子都得 & 某牌子香水

死ar 你...咩牌子要比我架ma, 香水更加ar~都唔知你喜歡咩味...人地話..同一隻香水唔同人用會唔同味ka~我同ysl 既baby doll~但ysl 好多隻都好勁女人架~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-20 17:40 發表

V姐" />" />
係咪買單鏡有DISCOUNT??

.(即時笑死左).....唔係ar~~~係香水, 化妝品ar~你都反單反 架咩?咩廠先?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

bonbon, 我個人睇法

~ 電翇------->唔好 (我..就無辨法, 天生不規則曲)
香水 ESTEE LAUDER (PLESURE) ----------> 唔係新野~想中性: ck, 想女性, ysl, anna sui~~~~el 試過, 唔岩我
防晒 SHISEIDO WHITE LUCENT-----------> 防晒 ok ~唔好white(美白)~可以consider bioderma...price 差不多....話晒derma product, 勁d in d~又efficient d 嘛
防晒重點係要搽~~唔搽齋買係無用架~right?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-20 18:54 發表

VV 師姐
可否講多次會係邊樹食~~
附近有什麼地標?
THX

松記糖水旁~新星茶餐廳

升級   0%

該用戶從未簽到

E + 有幾多人飯局呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

我又病倒了..冷到..你話請1/2day sick leave 好唔好呢?" />" />唔知係咪e道風水唔好..成日病..要找陳伯睇睇至得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-21 09:48 發表

我而家都傷風呀....
你有無頭痛呀....如果有頭痛就請假囉..." />" />" />" />" />" />" />" />h

痛ar~醫師~痛到嘔~~~~~" />" />但頭痛請唔請得假架?~咁係咪都要dr. cert ka?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-11-21 09:43 發表
流星雨就看不到,看到粒火流星
昨晚在床臨睡時,一望出窗外就看見.
許個願先

Kin in Running

我咁大個都未見過流星(太空館果d唔計)~你真係幸福la~屋企都見到!

升級   0%

該用戶從未簽到

唉...天呀..我個assistant 都 leave 左ar~~咁..我點走ar??????????????

升級   0%

該用戶從未簽到

佢咪林佩佩law...好..不過貴dd law...佢太子果間好似無得白白ka

升級   0%

該用戶從未簽到

I'M BACK LA~~~終於lunch la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-21 12:50 發表

我仲以為你已經放左病假tim.....
不如今晚21/11宵夜改番在"熱情如火"啦....坐得舒服d....就甘決定啦....
我會通知bonbon + kk啦...
不過,你有病,今晚仲黎唔黎到...?" />" />

頭先食左止痛藥, 又好似無咩野~現在在太陽下lunch~又非常舒服~應該無樹掛...為左見你地...幾辛苦都要出來la...你今日跑~洗唔洗帶件3比你ar~得1x 度~??

升級   0%

該用戶從未簽到

另外, 我應該會返ssp 拉記...so, kk同bonbon可以在mtr station 等我la~~catcat 又可在老地方交3比我~到時我帶去比你la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-21 13:00 發表

"扼假紙" !!!  你咪咁張揚喇。
~~~~CHING~過左去la, 已經過左去ka la.....我指個post 同 佢拎假紙件事ar~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-21 13:03 發表

太...
好...
了......
亞2008號床位既院友終於返來啦...................

但我對e位院友既情況...唔太樂觀~~~你地今晚要睇實d佢~~~" />" />

根據經驗, 院友拋底e句 "x假紙"之後, 會人間蒸發ka la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-21 13:07 發表

算啦....亞2008識得返來已經好好架啦...
唔好再要求佢d咩啦.....
V V.....我地要俾多d關心d lee個隊友呀........多d提佢食藥..

我驚, 佢去到見醫生, 佢仍然係果句""扼假紙" !!!  你咪咁張揚喇。"
咁.......佢連藥都唔開比佢ar~~~點算ar???