香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松 2015 報名 詳情快報

升級   66.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 4 天

yannn3860 發表於 2014-8-22 15:37
    我剛收到sms..反而想知優先報名係咪要報番同項目?打算今年唔跑10k

可以轉項目, 如半馬達標可選半馬 Or 10K

Q&A:
    "獲邀優先報名的跑手只限參加與2014相同或更長距離之挑戰組賽事"

唔該晒~有新安排是好的 希望順暢成功啦  詳情 回覆 發表於 2014-8-22 15:43

升級   66.25%

奮鬥

yannn3860 發表於 2014-8-22 15:43
    唔該晒~有新安排是好的
    希望順暢成功啦

Sorry, maybe I made a mistake

問:達標賽事為「2014年賽事」,所指是?
    答:賽會公關回覆,所指是2014年渣打馬拉松only,係only。記者會再double、triple check。
    問:我來年第一次跑全馬,但我達到半馬/10公里標準,可否優先報名?
    答:賽會公關回覆,可,但只准升呢。達10公里標準,可優先報10公里、半馬或全馬;達半馬標準,可優先報半馬或全馬,10公里不能;達全馬標準,只可優先報全馬,半馬和10公里不能。同樣,記者會再double、triple check。
    歡迎繼續留言。

明白,不過我打算升級~ 希望到時報到~~ 我都覺10k個達標 成績對比半/全馬差好遠~真係易好多  詳情 回覆 發表於 2014-8-22 18:05

升級   66.25%

奮鬥

bunbun 發表於 2014-8-22 16:46
    https://www.facebook.com/MPrunhappy

(渣馬pc直擊)

老公抽到, 老婆抽唔到.

老婆唔跑好合理Wor

又, 就算兩個都抽到, 佢地都唔會手拖手一齊跑架啦