香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009)(有新資料)(已有參賽編號

關閉 [複製鏈接]

升級   53.45%

該用戶從未簽到

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-4 10:41 發表
係喎,係喎, 老人家老眼昏花喇, 見諒
家陣有18人, 仲有2個standby (yungyung & cc), 即係20個
咁咪可以分5人一組4組 / 4人一組5組?
係咪分先? 係我就攪攪d表格喇.

如果再拆細, 我覺得4人好過5, 因為大會係count 4 個人既時間, 咁計晒所有隊員, 好過到時計少一個

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-4 23:32 發表
我係最慢果個都唔怕。。ctse一齊玩一齊癲一齊跑一齊開心 

我都無其他CTSE 咁快, 希望一齊玩下開開心心咋

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar 於 2008-12-8 02:34 發表
1/ thx. Sue ctse all the things.
2/ 我是女子E组,schnix+yungung+cc ,多多指教
3/ 我工作是輪班的.通常星期一至五早上or晚上都OK.而六、日就沒有假放(但請預早通知給本人安排時 ...

carcar ctse 你好
我住港島, 如果各位ctse 想夾時間出黎練, 我覺得weekend 好d 既, 練完大家可以傾下計吹下水, 如果係平日, 時間岩既都會儘量出席

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-3 22:49 發表
各位ctse, 各位的參賽運動員編號如下 : -
長跑網女子A組 : running-sue (224) + runrunrun (223) + 雪花 (222) +  Mill (221)
長跑網女子B組 : ee_tpk (228) + witchycatcat (227) + vhtober (vv) (226) ...

唔該晒 running-sue ctse, ctse 真係好有心思

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-6 14:25 發表

頭巾  因為長跑網件戰衣已經夠哂氣勢  

係咪有得放係跑衣上面既飾物哩?

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-7 16:52 發表

x2 嘩...... 原來 running-sue  昇左做版主
簡 直係==>強吖

係喎, 恭喜SUE CTSE

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-12 23:29 發表
ctse 們, 為使是次賽事更具特色及激勵各隊員, wong sir (pwong5618) 自掏銀包, 提供.......詳情請到
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2130&extra=&page=19 由#362開始睇, 就知來龍去脈.
ctse 們,  ...

支持
小妹跑得唔快, 要介D CHING 真係有D 難度
不過到時會儘力唔好比CHING

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-20 11:34 發表
小妹有個不呈之請, 今次係長跑網出賽人數的pb (跑手+”2”公共85人),
想邀請大家當日在賽前(0830)及賽後影番張大合照, 希望大家能出席.
大家唔使怕搵唔到, 以我地綠色兵團的氣勢,
你地一入到場就會 ...

好多謝SUE CTSE 為比賽出左咁多力
小妹雖然正在養傷, 但哩兩日覺得好轉緊啦, 好開心, 康復在望啦
1/2 點都要跑下 (不用擔心, 我會以渣打為大前提架啦)

升級   53.45%

該用戶從未簽到

多謝sue ctse 既禮物, 一份好靚既紀念品, 我一定會好好收藏
今次未能同大家一齊跑, 但見到大家跑得咁開心, 我都好開心呀, 期望將來可以同大家一同作戰!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-1 22:36 發表

我私下收起幾包留俾你 (弊, 俾人知道添)........你仲好講, 咁鬼快就閃佐, 作死呀你.......我嬲.  

sue ctse, 幾包唔夠小華食架

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-2 15:33 發表

我食得出雲呢拿/杏仁/檸檬 " />" />hkjhk
杏仁的確幾香口...." />" />

朱古力, 香蕉最好味
我尋日即時成包食晒