香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009)(有新資料)(已有參賽編號

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我以前都在九龍灣跑.....
不過而家無去啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-9 14:04 發表
其實20人賽前一齊練+吹水的機會會較微hgjD088" />" />hj
所以我好期待賽事當日, 可以大一齊跑一齊吹水快d黎hgj091" />" />hj  

跑完仲可以一齊去飲茶

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-9 15:20 發表

聽晚夜探梅子林特訓有新分組安排,有興趣既ctse就來睇睇同埋報名啦。" />" />
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=2271&goto=lastpost#lastpost

大圍 ching... 你宣傳得好落力 wow
多 d ching ctse 一齊跑就好啦..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-11 15:59 發表

點解而家無去呀?
咁係邊度練多呀?" />" />nm

其實我都唔多係那裡跑,都係有賽事,要練實地,近近地唔洗帶野去都得...

有好多時租左出去,會係公園跑...我地夾下練跑都好喎...我一個人成日搵 ...

以前係陪朋友一齊練習...

而家一來唔多喜歡跑 track...
二來懶0左

我在藍田就會跑藍田-->油塘-->藍田
為0左跑多 d... 報0左好多比賽令自己有多 d 機會跑長 d~~~
到渣打之前就幾乎個個星期日都會比賽~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar 於 2008-12-12 03:12 發表
嘩!ee_tpk, Qoo ctse 好利害呀常常參與比賽。
我今次第一次參加比實,所以很開心呀。
如果可以一齊練跑,可加快我的速度。 我好慢架!
若唔兼棄一齊约時間跑呀,但本人的工作要輪班時間不定,所以大家 ...

ctse 你住邊 ga?
將軍澳..沙田..深水步都有 d 約跑活動..如果你就腳又0岩時間..一齊跑丫..

今個星期六有將軍澳消遙跑...
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2616&extra=page%3D1&page=3

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar 於 2008-12-13 02:05 發表
ee ctse 诮遙跑,如有穿褸你們會先放在那裡?

我只係著長袖衫就算啦....不過你可以綁響腰度...

不過我下次都係著番短袖..至多跑快少少... 等個身暖 d~~~
我好怕熱呢....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-3 22:49 發表
各位ctse, 各位的參賽運動員編號如下 : -
長跑網女子A組 : running-sue (224) + runrunrun (223) + 雪花 (222) +  Mill (221)
長跑網女子B組 : ee_tpk (228) + witchycatcat (227) + vhtober (vv) (226) ...

228 .. 今年易易發丫.. yeah~~~

唔該晒 running-sue ctse~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-1-22 09:22 發表
今次咁齊人,有冇興趣跑完後去飲茶團拜,
慶祝人人生日,再一同去維園取渣打號碼布?

有興趣快報名,我負責book定枱,
最近運動場的頌安村新光酒樓啱唔啱?

有野食..我鍾意...我到丫..

升級   0%

該用戶從未簽到

各位 ctse.. runrun ctse 在本地比賽召集區都開0左條 thread 俾大家報名... 如果大家唔嫌麻煩既話..都去一去呢條 thread 報名等 runrun ctse 容易 d 統計人數..

https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1

升級   0%

該用戶從未簽到

running-sue.. 你的小蛋糕很美味... 我一吃就停不了口 (當我享用你的小蛋糕時..總是有人叫我影相... 下次要呢埋慢慢食....  )
你的小手作我也很喜歡... 我已把它掛在照相袋中....

今天令我再次感受到長跑網的 ching ctse 的溫暖..謝謝大家...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-2 14:50 發表

cc, 你幾時學到咁......ee有傷在身都幫我地影相, 咁你都咋我型,
好, 答埋你先, 蛋糕一共六粒, 六種味 (朱古力/香蕉/香橙/雲呢拿/杏仁/檸檬), 你食得出哂嗎? 哈哈

我食得出雲呢拿/杏仁/檸檬
杏仁的確幾香口....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-2-2 15:46 發表

running -sue ctse....又跑得快,....d 蛋糕又咁好味....rtr08rytr
果d 蛋糕小弟仲未食晒呀,.....只係唔舍得食晒咋!!!!

ching...sue ctse 既小蛋糕不含防腐制..要盡快食用丫... (你食唔晒我幫你一把丫...)