香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009)(有新資料)(已有參賽編號

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-4 15:35 發表
名單更新
長跑網女子A組 : running-sue + runrunrun + 雪花 +  Mill
長跑網女子B組 : ee_tpk + witchycatcat + vhtober (vv) + bonnie (bonbon)
長跑網女子C組 : emi + ANSON + 艾莉絲•韋 + Qoo
...

無問題. SUE CTSE THANK YOU 你喇 .....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-5 21:13 發表
thx~running sue
快活人 、 ~~菲菲~~、 美洲豹 ,我地D組啊~~~多多指教!!!" />" />  

CTSE 搵日出來一齊練跑。O吾OK 呀。。。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-8 17:34 發表

of COZ, 你跑開邊到架?

我通常跑斧山上大學 ....yrty12yty  
如吾是搵日跟SSP 小隊跑都得 ....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-8 23:54 發表

呢條路..好斜..勁丫 ctse " />" />

p.s. 快活 ctse 係科大人 ??

no 喇 ...
我吾LIKE 跑運動場 .又無咩地方可選未跑去科大LO.
慢慢慢地跑 ...一d 都吾勁呀 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

各CTSE . 甘依架CFM 係邊到一齊練操呀 .

升級   0%

該用戶從未簽到

SUE CTSE 。 吾該曬你為我地打點。。。
真是好想知咩小製作  。。。。
快D 到比賽果日就好喇。。。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-1-22 09:22 發表
今次咁齊人,有冇興趣跑完後去飲茶團拜,
慶祝人人生日,再一同去維園取渣打號碼布?

有興趣快報名,我負責book定枱,
最近運動場的頌安村新光酒樓啱唔啱?

好呀。好呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

好開心今日可以同甘多位CTSE一齊跑步。
弓喜團體賽男/女子都得到好成績
吾該曬schnix 及 ee幫手影相及打點.
多謝SUE SUE CTSE的小禮物
多謝CARCAR的拔刀相助
最後希望RUNRUN / EE/ SCHNIX CTSE 的傷盡快好番
長跑長友!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-1 22:15 發表
以下係小妹小小感想:
首先要多謝各位ctse一齊出席依個賽事, 其實好多ctse都係第一次見面, 可能未必一下子能認到各位, 但以小妹的跑步衰相, 我相信你地容易我多d, 哈哈.

今日係長跑網女子隊第一次出賽,  ...

SUE CTSE。 剛食完蛋糕仔。 真是好食到不得了。。
預祝你208再創PB。。。