香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

星期一行山

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

打羽毛球好好玩,又可以當cross training,預埋我啦ctse....必到....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-28 16:07 發表

ching.. 係未有興趣? 聽日同埋下下星期六我都有場同朋友打羽毛球...

聽日pre-trip樂善盃,下星期六打幾點?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-28 16:24 發表

下星期六無場

下下星期六 (13/12) 有場在紅磡, 11am -1pm... 你來不來 ?

吓...13/12係尖鼻咀約跑做支援隊, 20/12有冇呀?....點解想打場羽毛球都咁難。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-28 16:33 發表

13/12 早上你來唔到 ?
20/12 朋友唔記得起身無 book...
27/12都無 book....

ching 可能要等 2009 年....

真係好想打....打一個鐘都好....打完食野再入天水圍都夠時間...係怕搞咁多野第二日樂善盃仲夠唔夠力跑。
可唔可以等我認真研究吓再決定?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-30 17:00 發表

呵呵~ 我打極都係唔拿手... 只係識得將個波打去對家.. hgjD092" />" />hj
所以已經唔再學波啦..打多 d 波多 d 經驗好過

ctse...妳講緊打羽毛球定係打麻雀呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2008-11-30 16:58 發表

嘻....羽毛球曾經是我運動中最拿手的呢, 第二是跳高~
不過呢兩種運動再也掂都無掂過了~

ctse...咁係咩原因唔再玩羽毛球呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2008-12-2 14:36 發表

我右手背骨骨折過, 好番都有後遺症, 扣殺球時無力兼會痛
所以澈底放棄了~   

雖然係可惜,不過我相信ctse仲可以係其他多方面發揮所長.....例如:搵好野食。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2008-12-2 23:48 發表
舊的不去新的不來嘛, 我依家埋轉玩長跑囉
我應該無咩机會會見到你地了, 我都無參加任何賽事又不用練跑
平日跑步只是日常運動而己

貓仔欣ctse只係暫時唔參加任何比賽,但係佢對長跑既熱情有增冇減,如果各位ctse繼續努力使比賽創出更多好成績,有朝一日ctse話唔定會忍唔住復出架。