香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新跑手報到~~~長沙灣

升級   7.05%

該用戶從未簽到

睇左呢個網都好耐, 原來注冊咁簡單~~~
正式跑步係由上年11月開始, 報左我人生第一個比賽, 就係渣打全馬, 練左3個月就去跑, 比我完成到, 勁辛苦囉~~~(本人一路都有個底, 夏天游下水, 平時打下波, 跑下5k)

剛跑完我第一個nike 10km 晶片時間48:17s. 10月開始練跑, 因為夏天無練過只係游水~~~諗住都跑到47分鐘, 可能第一次跑無經驗, 一路都留住d力, 最後2k右腳唔聽話有個水泡~~~都唔理呀加快返去囉~~~

09 渣打報左我第一個半馬, 希望可以1小時50分鐘完成

+1 0
上一篇︰13/12-08 1315 集體出血名單下一篇︰明天見.

升級   7.05%

該用戶從未簽到

全馬我都唔知係咁辛苦, 跑完25km..已經開始行...睇住時間返去,,5小時14分鐘hehe

我諗跑半馬會o岩我跑, 跑好半馬先再戰全馬~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

kenneth 兄, 時間同你差唔多, 我希望可以啦, 不過真係好多人, 我都怕比人帶快, 我都仲有一兩個朋友同我跑半馬, 但時間一定唔同, 到時點樣認你呢???....你平時係邊跑開呀,,我星期四晚會係深水埔運動場跑多..

升級   7.05%

該用戶從未簽到

係喎..我叫dickson pang呀~~~, 天氣好凍呀, 不過都諗住明天下午跑一跑.

升級   7.05%

該用戶從未簽到

12月啦, 要加操, 一星期最少要跑3次~~~之前都係跑2次, 大家加油....

我係d唔會放棄d人黎呀~~~當然要練耐力啦~~~
今年半馬應該算有d經驗, 入西隧應該大約跑到13~14km我會留力爆上西隧~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我睇左上要個網, 你地都好勁..我怕跟唔上...30km入西貢..好勁呀....不時大約都係跑1個鐘左右~~~放工又累呢~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

星期三晚會好凍呀, 你地會小心身體, 我琴日黃昏5pm-6pm跑左一個鐘多d, 屋企樓下圍圈跑左30分鐘, 之後就跑上南昌街, 上左大"鍋"口, 再跑左5個圈..收工, 一路跑都幾凍...

我跑步咩都唔帶呀, 只係袋條key出街~~~你地又食野, 咪要帶好多野, 又要衫..因為跑完都要著返衫保溫~~~

你地都未答我會點跑~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

咁又唔會..我留左e-mail 手電比catcat 因為佢send左信息比我, 星期三好凍呢, 我諗我不來了, 不過一定會有機會同大家一齊跑, 因為我都覺得多d人跑會開心好多, 我上年練跑同2個friend 試過係嘉頓跑去沙田ive對出個運動場, 飲下水, 就回程(大約一個半馬), 都勁辛苦~~~

我2星期一次, 有時一個人都會係長沙灣~美孚~荔景~葵芳運動場跑幾個圈之後回程~~~ 大約都係12~14km...會當係有小小線斜路啦

運動場悶就悶d, 但可以睇住時間跑.

升級   7.05%

該用戶從未簽到

改左星期五~~~咁呀...可以諗諗..因為我星期六唔駛返工.....

係呀...跑大埔道呀...都好"金"呀...不過跑上去無停過...跑到去大圍有條叫徑口路係勁鈄落山去到顯徑村~~~之後源城門河跑到去沙田運動場....回程其實無晒力...因為又要上過山....之後全程2個半鐘先返到長沙灣呀...~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

已經留左言係o個邊.....個大圍係咪好勁嫁. 1小時15分至1小時30分~~~

去到邊到回頭呀.

升級   7.05%

該用戶從未簽到

咁o岩...你又姓彭hehe......我上次見路就跑....都唔係好知.....我唔想行去ssp泳池呢...
係咪到時打個電話比catcat 就可以呀.

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我係個邊留左言,,,...行上行落成半個鐘呀...我係屋企坐多陣仲好...不過唔緊要啦, 第一次見大家...我咩都唔會帶呀. 袋20蚊同key算數...

你地d 留言都留得好多下喎,,,咁呀...我聽晚如無意外, 放工唔好太遲都應該去到ssp 泳池搵大家, 不過聽晚好似都幾凍下...

泳池門口有一班人熱身就係你地~~~
ssp 街坊小隊~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我ok嫁喎...平時跑個半鐘都唔飲水嫁...不過一跑完就會飲...係呀....比你估...我跑完會即刻返屋企呀...沖涼.....凍親好大獲嫁~~~

食飯就未必黎啦.

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我眼訓啦,,,希望聽日返工無咁忙啦...

食飯就睇聽晚點先啦hehe~~

我只報左渣打半馬~~~目標係1小時50分~~~