香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

傻喇。 我鐘意一路跑一路吹。享受過程多D

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-14 21:07 發表

我都要澄清一下, 我有留後架, 不過落斜時腳仔軟停唔到咋
不過點都好啦, 最重要係大家跑得好開心.

jc  你跑完對腳有無痛呀 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-14 21:33 發表
我有個教會既弟兄, 佢對我地尋日既路線好有興趣, 想黎緊既星期六join我地一齊跑

好呀好呀 . 多D 人一齊跑,跑完一齊吹吹水.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 caffeine 於 2008-12-15 00:45 發表

不過我都怕自己跑得太慢, 令大家由消遙跑變消遙行

點會呢 ? 我地都無行過.
一齊跑有動力嗎 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-15 11:10 發表
嘩...........lee邊都好開心喎.....
人多跑步係開心d...

super catcat 幾時過來tko 跑番轉呀 ..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-15 17:16 發表

影得好好呀...如果有埋monkey兄係相中就更完美...但誰揸機都係問題" />" />

其實未跑前係好擔心會拖累進度,不過又好想認識你地一齊跑...
但經過今次的跑,各位不但無嚴我慢,還有鼓勵同照顧,終於成功完成 ...

Qoo ~~ 記住每一次跑都是enjoy.  甘樣諗就會跑得好開心又有動力架喇
依架 1月10日會攪個北譚涌半馬跑 . 跑完去BBQ . ( 未CONFIRM)
你睇下就吾就到時間...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-15 18:43 發表

係呀 ~ 話晒西貢係我地逍遙團既半個主場,逍遙團友要俾面支持下 ~~ " />" />

車亞文團長甘你快D 同亞瘋兄相討下細節。如要幫忙地方出問句聲。
我地TKO友一定幫呀。。。

升級   0%

該用戶從未簽到

各位好呀。 我怕明天吾原起身。  
因剛剛從國內返家。勁累。。
如明天吾見我你地不須等我了。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-19 23:23 發表
頭先問左我個朋友, 佢今日操左26k, 所以聽日唔join我地喇~~~~~

依...... 仲未見活活ctse出現既??

JC CHING 。 我返來喇。STAY 左國內2天。 好累呀。
明天未必起到身。 我盡量吧!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-21 11:27 發表
尋日跑完本來都好地地, 點知下晝出街果陣, 又拉親左腳腳板外邊條肋......... (都唔知點解成日整親, 哩度痛, 果度痛 , 有 冇人跑步跑到成日受傷架?! )
原本打算約埋Terrance ching聽日入西貢為下週六試路, 依家 ...

JC CHING .好點未呀 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-22 16:29 發表

我都好高興識到新朋友" />" />hjfgchdf
果日雖然跑得都係辛苦,但比起平時快左,加上豐富的早餐,特別開心" />" /> ...
好彩有逍遙團的訓練,昨日的15K雖然都係慢,但都比起上次15K快1分鐘" />" /> 同無咁辛苦gchbd ...

Qoo . 完成15k 己好叻喇. 有無腳痛 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-22 17:16 發表

逍遙團的目的唔係訓練 ga ~~~ " />" />
只係志在大家每星期 gather 下同埋 enjoy 下 ~~ " />" />hkjhk

車亞文.今星期六耍走堂 .會否改26/12 操長課 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-22 18:45 發表
今日腳冇痛喇

我今週既schedule係..... 聽朝晨早8k, 25/12朝早21k, 27/12TKO逍遙跑
28/12跑石崗10k.

JC CHING . 25/12 去邊到跑呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-22 18:47 發表
點好呢 ? 大家 prefer 26/12 定 27/12 跑好呢 ?

車亞文吾C 就我.
JC CHING 如25/12 操長課我跟佢操.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WPHo 於 2008-12-22 21:53 發表
心思思有件事

你是否係主角呀..CHING

升級   0%

該用戶從未簽到

車亞文 .
長課可以在調景巔=> 油塘=>蘆田=> 秀茂坪=>順利=>清水彎道=>大學=> 坑口 =>
運動場=>調景嶺  共約22.5k 到

升級   0%

該用戶從未簽到

我 post# 317 的路比較上多上/落斜 . 大平路只有在坑口至調景嶺

而jc ching 的 路 我未跑過 .但好似 有成20k ( 由tko mtr 來回)
應好易搵 , 一條路 .  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-24 02:42 發表

有打算入萬宜, 又或者近近地跑番上次藍田加將軍澳大圈 (如圖):

登錄/註冊後可看大圖

如睇下時間如果, 因為想早d跑完返屋企..... 聖誕節喔

jc ching  . 可以探路跑布袋澳架
而我明天會跑番post 317的路段 ( 不過諗更由坑口開始 定維景開始) .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-24 12:55 發表

由維景開始會好跑 d ,因為坑口至壁屋一段很多上斜 ~

其實相差無機 . 因由順行跑上壁屋都是上斜 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-24 12:51 發表
經過小弟的慎重考慮之後,決定左 26/12 早上逍遙跑。希望大家當日能夠出席活動,謝 ~

小弟明白很難能滿足全部 ching ctse 的意願,因大家各自都有很多活動,小弟是理解的。不過,小弟有必要作決定,故少數 ...

26/12我ok  . 但 輕鬆跑8k 好嗎 ?
因小妹明天會練跑 , 26/12 車亞文你下午又入tuen 門跑 ....