香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

Have to sleep now and see you later....... good night everybody

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-12 21:37 發表

車亞文ching明早有勞你了,好高興能join到你地" />" />jn
相信你有能力可以帶領我地有更好的成績的,加油..." />" />
我住九龍灣,明天塔地鐵會無問題...
明天我會帶腰包同水,跑完仲有時間準備返工.. ...

嘩...... 好熱鬧喔, 咁多ching ctse 報名真係好喇~!
chairman, 唔該晒你幫我地組織哩次[網友跑], 其實志在一班跑友跑下步, 做下運動,
你唔駛咁大壓力架, 基本上大家都會照顧自己, 總之enjioy下啦,
見你咁落力, 我自動請英, 負責 "壓尾" 啦, 包冇人慢過我而走失

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-12 22:30 發表

明天有勞 jc ching 啦...

點算有勞呢, 哩份優差黎架.... hehheeheeee~!  

升級   0%

該用戶從未簽到

我聽朝箸番Unicef果日個look, 應該好易認

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-13 00:42 發表
咦,師兄你是港大成員? 今年仲有冇apply 呀?
車亞文, 我地聽日一齊撐你,第一次將軍澳跑成功~

08年係跟朋友報HKU的, 09會報番自己母校CityU,
你係HKU team?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-12-13 01:08 發表

主席真係相當文靜,有大將之風,又有領導經驗.
各位可以放心跟主席跑.

余主席,強啊!
發起本區約跑,長跑網靠你年輕有為的主席啦!

主席對今次約跑既熱誠, 係我參加既原因,
其實真係好難得, 以一個中學生, 有咁積極既態度同組織能力,
而且又咁喜歡健康既運動, 比起時下好多終日對住部電玩既年青人,
實在難得  

各位.... 一陣見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-13 07:33 發表

不過我而家成日都上長跑網 ~ 上晒癮 ~

做任何事, 都要知道底線, 唔好影響學業咪得囉......
俾心機考試呀, 支持你 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-13 15:39 發表
謝謝各位ching ctse的鼓勵同幫助" />" />
今天的長課得益不少,雖然累,但好開心...thx " />" />jn

最緊要跑得開心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-13 23:07 發表

............JC & EE .你兩位成日都話留後.結果是追你倆位追到索曬氣
......................

我都要澄清一下, 我有留後架, 不過落斜時腳仔軟停唔到咋
不過點都好啦, 最重要係大家跑得好開心.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-14 21:03 發表

車亞文... 記得唔好對咁耐答案丫... ghu" />" />jg

嗱.... 即係咁, 又到老人家講下長氣說話喇

一生人咁長時間, 會有好多好多野都想做, 不過要識得分配好自己既時間,
係某一個階段, 那一些事情比較重要, 要懂得每一件事既比重.

Chairman, 如果你面前比較重要既係考試, 可能真係要暫時將其他既事擺得後d, 又甚至要暫時停一下,
相信我, 好好考完試之後, 你會更加開心去享受你宜家減少左既野.
我唔想俾太大既壓力你, 不過你都可以參考下我做人既宗旨:
[唔需要怪自己做得唔夠好, 只會怪自己冇盡心盡力去做我應該做既事],
正如我跑得慢唔緊要, 最緊要我有盡力去為自己既健康而努力,
凡事盡能力去做, 不在乎結果, 只在乎無愧於自己, 努力喔............. 你一定掂架

長氣說話講完喇, 自己安排好時間, 跑一跑輕鬆下, 清醒下頭腦, 對讀書都有幫助既

升級   0%

該用戶從未簽到

我有個教會既弟兄, 佢對我地尋日既路線好有興趣, 想黎緊既星期六join我地一齊跑

升級   0%

該用戶從未簽到

都唔記得問下ee同monkey, 今日好玩嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-14 22:09 發表

jc  你跑完對腳有無痛呀 ?

有架, 不過都ok, 可能開心到唔覺痛
多謝關心.
反而平時少跑斜路, 大腿累左d, 但係可以練力,
所以plan緊以後跑都加番段斜路跑下, 多謝你尋日既指導

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-14 22:16 發表

好呀 ~ 絕對沒問題 ~
不過我地昨天好似傾左下次輕輕鬆鬆跑全平地 9K ~~ 你既 fd 會唔會覺得沒有挑戰性 ?

不如定左路線我再問佢啦, 因為佢話想跑下斜路.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-15 00:50 發表

當大家一齊跑的時候,自己就算疲倦也能夠支持下去 ~
呢個就係逍遙跑的特色 ~
" />" />

冇錯喇, 團結是力量, 報得逍遙跑就要講 team work 架啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-15 13:45 發表

super catcat 幾時過來tko 跑番轉呀 .." />" />

歡迎之至~!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-14 22:32 發表

今日行完 30k.. 對腳只係累..我相信好好休息一天就可以...

今日好d未呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-15 17:16 發表
好期待下次的跑,下次會更努力架...

星期六好快就到架喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-15 21:48 發表

多謝 jc 兄關心....
我仲係有點累...
唔知點解手臂肌肉酸痛... 要跑下 relax 番 d 肌肉先得啦~~ " />" />

咁都俾你搵到藉口跑下

我都要早d訓喇, 聽朝知醒就落街"晨操"