香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 DLO 於 2009-1-23 07:32 發表

如果係咁,我都考慮下早少少擺野過去先.
想問下,將軍澳地鐵站行過去,遠唔遠架?

不如要存物既 ching/ctse 早 d 集合一齊去擺野丫~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-1-23 12:56 發表
我望過中原地圖,游池池好似係寶琳 / 坑口個邊
都唔近ka...

唔係放響泳池丫....
應該放在室內運動場之類... 不如等一下車亞文主席既安排先啦

車亞文主席..小妹似乎未跑得... 我在家中拖完地會合大家食早餐啦...
你地打算響邊度食丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-1-23 14:24 發表
各位ching/ctse.明天會好凍.錢銀睇離唔使點帶.最緊要著多件3
我諗住淨系帶個有$既八達通就得啦
著住綠衣斷估"啊蛇"都唔會查身份証掛

ctse.. 一唔一齊食早餐丫..一齊食就帶定少少 錢啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-23 15:13 發表

身體要緊 ~ 我地會幫你跑埋一份!
至於食早餐,暫未諗到 ~ 不過之前你 pm 左電話俾我,或者當日跑之前傾好左去邊度食就打俾你啦 ~~

到時勞煩你啦...  
我預大家十點開始食早餐..唔知得唔得呢...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-23 17:38 發表
嘩嘩嘩 . 無上成個星期 . TKO消遙團D 生意 越做越大.

你成日都要北上..當然 d information 唔係咁 update 啦...

你過完年要唔要番上去丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-23 23:22 發表

EE。 你9點9 開定位比我地喇。" />" />

上次 12k 都跑0左 一小時 四十分...聽日長0左.. 未必要咁早開位 bor...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-23 23:35 發表
各位, 小妹今日收到通知, 明天要開工, hgjD092" />" />hj 我o黎唔到喇...............hgjD092" />" />hj  

好可惜丫..咁你下星期來開年逍遙跑啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-1-24 14:13 發表
今日第一次跟大家一齊跑,多得文ching 、 車呀文ching 同快活ctse 一路照顧同教導,我真係學左好多野。

我只係一個初哥,但文ching 一句 「要多d 跑,要尊重呢個運動」,真係令我明白做任何事都要認真有恆心。既然 ...

hoshanbei ctse... 你好丫... 可惜今日你無來食早餐..我地緣慳一面啦....

咁你下星期六 (年初六) 來不來我地既開年逍遙跑?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-1-24 21:44 發表
今日逍遙團年跑,雖然係我第一次參予,加上氣溫只得9度,
但得到將軍澳各位 Ching Ctse 親切既關顧,令人倍感溫暖.
藍田傷殘街坊ee,都專程出席氣氛融洽既跑後早餐吹水會,
真係誠意可嘉.希望佢隻燒鵝左脾早日康復 ...

多謝會長幫我改0左個新名....
小妹都想快點康復..同眾 ching ctse 繼續逍遙 tko !

升級   0%

該用戶從未簽到

各位團友, 小妹已經開0左新帖... 之後既活動詳情會在那帖發佈...
請大家繼續多多支持

https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1