香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   20.75%

該用戶從未簽到

新來步到
小妹家住旺角,想趁渣打10k前試跑一次
未知各位ching ctse遲啲會唔會跑多一次呢?

另外,大家咪都係跑開7.45ka?

升級   20.75%

該用戶從未簽到

唔該晒快活人ching~~咁我留個名先~~多多關照!

升級   20.75%

該用戶從未簽到

估唔到各位ching/ctse咁快回復,我而在要"龜速"update 返先

chairman ching:
小妹07年才開始參加unicef,繼而有渣打08。之前都是玩開跳舞 / 游水多。跑步其實多是報名參賽才臨渴挖井,所以跑得唔係好好....
十二月放縱後,小妹惟望來者可追,上星期開始練返跑+游水。小妹家住旺角,附近最多可以練跑的地方是麥花臣球場,或沿馬路跑去九龍城...

快活人ctse:唔好意思呀...多多關照呀...

升級   20.75%

該用戶從未簽到

各位ching ctse
好多日無上來tim...hehe

我昨日放工去左銅鑼灣運動場跑,一小時好似跑得十個圈,慢係慢左啲,但總算克服到身重的魔障....算係有少少成功感

其實ee ctse 早前建議過我來tko 跑ka,但睇返自己目前的步速...希望可以係渣打前join 到你地一次,唔好包尾大班啦...

升級   20.75%

該用戶從未簽到

唔好意思呀,今個周六未能join 到...但我會一放工就走出去跑ka la

chairman ching ,我報5:35 分個場渣打10k,打算報埋三月八日的城門河10k 呢~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

各位ching ctse
我已寄左38沙田10k 的報名表啦,籍以迫自己繼續keep 位跑
希望到時見到你地啦!

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-22 01:11 發表
hoshanbei ctse 星期六來不來逍遙跑呀 ?

哈哈哈,小妹其實在將軍澳返工,剛好今個周六長周,所以今次可以join 埋各位ching ctse 啦

hehe 早餐團預埋我呀~~謝謝。

ps 小妹周二去跑了一轉,五十五分鐘...十四個圈...有請各位ching ctse 多多指教!

升級   20.75%

該用戶從未簽到

我望過中原地圖,游池池好似係寶琳 / 坑口個邊
都唔近ka...

升級   20.75%

該用戶從未簽到

YI,如果八點集合,咁開跑前會唔會熱下身先ka?

升級   20.75%

該用戶從未簽到

今日第一次跟大家一齊跑,多得文ching 、 車呀文ching 同快活ctse 一路照顧同教導,我真係學左好多野。

我只係一個初哥,但文ching 一句 「要多d 跑,要尊重呢個運動」,真係令我明白做任何事都要認真有恆心。既然開始跑的話,就要跑到尾~~

希望好快再同你地約跑,期待二月

升級   20.75%

該用戶從未簽到

期待二月運動開時再跑過~~