香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

香港長跑網9周年巨獻 - BROOKS®半馬放火2015

升級   100%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

今年半馬放火(約跑)活動,定於10月21日重陽節星期三下午進行,起點維持在錦上路鐵路站,終點在香港錦田大江埔農莊,全程約20公里。
之後仍然有BBQ,收費每位$125,寄存行李、沿途支援、水站及沖身費用全免,參加者更有機會獲得BROOKS專業跑步鞋*。
今年我們將再接再勵,及由BROOKS接力贊助,在此希望活動再得到你們的支持與協助。
日期:2015年10月21日 (星期三、公眾假期)
起跑時間:下午15:00
集合時間:下午14:30
集合地點:元朗錦上路西鐵站
行李寄存:香港長跑網專用行李車
更衣地點:錦上路西鐵站內有廁所及錦上路巴士站附近有公廁
活動費用:全免
路線:錦上路西鐵站>香港錦田大江埔農莊
(長線20K / 短線12K)
+1 4
上一篇︰幾時再有大型約跑活動下一篇︰2015年9月12日簽到記錄貼

Like: 5.0
Like: 5
建議著Skechers跑鞋...[個人意見]  發表於 2015-9-11 23:04

升級   100%

該用戶從未簽到

參加名單:
1. running-sue (義工-有單車+食)
2. Ting5 (義工-冇單車+食)
3. 洛虎添 (只跑+唔食)
4. Kin (只跑+唔食)
5. vincentor (只跑+唔食)
6. ballhung (只跑+唔食)
7. 波嫂 (義工+食)
8. kin8333 (波哥) (義工+食)
9. CarCarLee (義工-冇單車+食)
10. WhickyWhicky (跑+食)
11. waynekkw (壞人) (義工-有單車+食)
12. May (義工-有單車+食)
13. Kaitat93811(thomas) (只跑+唔食)
14. wwwdragon2 (只跑+唔食)
15. andolee (只跑+唔食)
16. lamwing (跑+食)
17. wickyho2(跑+食)
18. ying (跑+食)
19. TammyKwok   ( 跑 加 食)
20. Anna88          (跑 加 食)
21. 黄海民           (跑 加 食)
22. GraceChui       (跑 加 食)
23. 麥金勝           (跑 加 食)
24. 麥芷蔚           (跑 加 食)
25. 麥輝恒           (跑 加 食)
26. 周少群           (跑 加 食)
27. 麥穎喬          (跑 加 食)
28. takbo123       (跑 加 食)
29. tth777           (只跑)
30. 何健文          (跑 加 食)
31.  周少芳         (跑 加 食)
32. advancement  (只跑)
33. ritalau           (義工-冇單車+食)
34.阿井(只跑唔食)
35.Km63(只跑唔食)
36.Lo sir(只跑唔食)
37.SRcheng(只跑唔食)
38.chuen3182(只跑唔食)
39. porpor (只跑唔食)
40. blackiron (只跑唔食)
41.cheng20518(祗跑)
42. Candice Leung ( (跑 加 食)
43. Ktluk ( (跑 加 食)
44. Mui Mui (只食)
45. Authur Cheng (muimui's friend) ( (跑 加 食)
46. ew309 (只食)
47. alex12351 (只跑唔食)
48. demi_lam (只跑唔食)
49. kitman (只跑唔食)
50. tan_yu (只跑唔食)
51. 李志明 ~ (whickywhicky 朋友- 非會員) ( 跑 + 食 )
52. Bear Bear (義工+食)

升級   100%

該用戶從未簽到

FATCHRIS2001 發表於 2015-10-5 10:53
你好我剛才電郵咗
報名半馬放火跑,是否需要確認,甚知自己巳報名?

半馬放火跑呢個係私房賽, 只需 copy & paste 跟上面隊報名就可以了.