香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-16 00:15 發表

其實仲有獎盃,不過........ 唔知可唔可以攞得返 " />" />hj" />" />

wowowowoowo~你攞獎ar  yungyung~~~好堅ar

00~~~底請食飯la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-16 00:15 發表

" />" />hjgh 其實我重驚過你……
" />" /> 看來你幫人既火好大,我好因上你……" />" /> 但我可吾可以吾要呢個服雾呢?

華華有無聽圍圍話 pm your phone no. to kinkin ar???快la...明天佢會安排存行李ka la

升級   0%

該用戶從未簽到

活活~如果有需要在bus stop 接你就call 我~我6:30 都可以到ka la~仲可以join kinkin 佢地存行李同食d 野~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-16 00:10 發表

Catcat & Batbat,

救我ar! " />" /> 唔該call 十字車.......太__遲_____

00~你都係la...乖la..你知唔知 yungyung e c 對你2個好好架~~唉~抽2刀會有咩樹ar~忍下la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-16 00:23 發表

係啦華華,你都見有個人板00你睇,而家佢咪幾好.... 聽日仲請我地食飯添" />" />hkjhk

e~~~~咁樣睇來...華華都應該請晒我地食飯wor~~如果唔係我地..佢都遇唔到 yungyung e c la~right?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-16 00:28 發表
喂,好耐無見啦各位..由於工作上不能上forum,所以馬騮白天比較少出現..不過大家實在太厲害啦,我完全插唔到口呀...
有冇人想嚟將軍澳跑番轉呀,呵呵

wei ~when ar~你要安排下同sale 下ka ma~e.g. 有咩行程~膳食安排ar~之類la...我地明天 好勁 ar~有成18 個大漢ar~~~你又唔來~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-16 00:31 發表

" />" /> 我同OO都系受害者……
" />" /> OO系呢刻我非常非常明白你!
" />" /> 經過容容後,我這刻的思想能和OO同步了……

你..............................又00 ar~~~~~~~~~~~~~~~唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有...華華~佢係(00)zero zero~~唔係 O O~~~佢唔會啋你KA~你叫佢 O O

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2884 於 2008-12-16 06:05 發表
sorry!!今晚要返工,JOIN唔到妳地一齊跑啊....

唔緊要LA..你下次唔洗返工就要歸隊LA~知唔知AR?~

升級   0%

該用戶從未簽到

wow~20個~洗唔洗同熱情丫姐講講~叫佢set 定位ar?

有無ching/ctse 會跑前食d 野先ka? 如有就一齊去la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-16 11:01 發表

vv,個間妳話ssp最最最好食既燒賣有幾遠呀?由個度行去catcat 屋企要幾耐呀?好想去試下喎....

BATBAT...我正想去ar~你幾點到??去catcat 家, 我諗行15 mins 左右掛~果頭仲有好多野食ka...仲可以食鑲豆腐ar~好好食ka wei~遠d 都唔緊要la~

BONBON~~~~你來唔來ar????

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 joelkk88 於 2008-12-16 11:21 發表

JOE~禽日news 至有人夢遊又走上網~估唔到你走去跑...唉~又一新病例

wei 講真ar~整親就多休息la..少d行來行去la..放工仲唔返歸, 仲來"揪"熱鬧~你隻腳都想有d 私人空間時間去restructure ka ma~

but anyway~如果你都係x婆守唔到寡~就join 圍圍la~yungyung 同我地一齊來ka

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-16 11:43 發表

平安鐘?你睇下Catcat 同 VV 收到求救點反應就知有無用la。再來年要同車公求番度平安符至得!

00~你明唔明ar~refer 左出去既病人就好似潑出去既水~你已經係yungyung 旗下架la~~~你認命罷la~我諗車公都會叫係認命ka

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-16 11:51 發表

來AR,我又要食KA.... 等埋我AR....

OK~你幾點到?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-16 11:45 發表

6:30pm 前可以到,邊個地鐵站呀?

BATBAT...你比多少少時間我~~~我個頭要搞搞至出得來~~~~ 6:40 la~

BONBON 得唔得?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-16 12:26 發表

你昨晚電到個頭成咩樣呀...?
你預早講定你個頭既look過我聽先,免得我定陣間一見你時笑爆肚就唔好啦~

2個字" 爆炸"~~~車..我都話左...我唔會電自然曲KA LA..
我諗...比你上次見我~~~大 1/2 左右 LA

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-16 12:28 發表
如果今晚有跑友可以早d集合及醫下肚先,可考慮跟vv去地道魚旦檔走番轉,請6:40pm集合啦,地點由vv公佈:

魚旦檔男女:
1. vv (魚旦召集人)
2. bonbon
3. batbat

我地係去食燒賣..不是魚旦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-16 12:52 發表
中間個張pic中間粉紅色個對是否vv新買那對?
樓下賣$499

係AR~係粉紅果對AR~我買..好似$43X~如果唔想去咁遠..都可以考慮下既...
THX CATCAT WOR...為我地去做探子..仲偷拍TIM

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-16 13:28 發表

vv,我驚到時認唔到妳....hgj" />" />ghj ...認bonbon 會易好多....

咩wor...... 我嫌唔夠炸tim ar~叫左佢唔好忍手架la..要炸炸盡d ar ma~
~~我都唔會放d 頭髮出來la..你實認得我既~
在那裡等~又係mtr? 都ok 既..不過..等我諗諗...近荔枝角or 長沙灣多d 先~~~~~

仲有無人來join 我地小食團ar????

升級   0%

該用戶從未簽到