香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

BATBAT.....你講清楚d 好wor~~~~唔好學邊個ctse ar...你好講la wor

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-10 23:36 發表

如果Catcat鍚完都未夠的話、我再鍚過Law。

.......................... ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

batbat...你好似有個字..唔係好識寫wor....姐姐教你.........字ar

升級   0%

該用戶從未簽到

yungyung + 龍龍..係唔係明天去 跑圈? 幾點到ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-10 23:47 發表
錫你條尾呀 哼,睇你仲敢唔敢。。。

~~~比你搵到個咁正既公仔....goood!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-10 23:54 發表

比人蝦都好過我日日比人插,今日仲要係公司忍唔住

下..yungyung~你要堅強d ar~~~ ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-10 23:55 發表
你地幾點ready? 8 or 830??

我就8 都ok..一係先到先跑又得~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 runningmonkey 於 2008-12-10 23:58 發表
嚇死人,睇少一晚Forum,去少一次活動,就俾成堆留言压死..还多了很多新臉孔! SSP小隊很快可易名為SSP大隊了...
大家好,希望下次見到再好好聊聊
阿猫: 個电话唔係你嘅咩??~-----------> (代答) 係bonbon 的
蓉蓉: 睇到你個Blog,原來你係姑蘇慕蓉後人?? "北喬峯, 南慕蓉","以彼之道, 還施彼身", 下次要向你好好讨教
vv: Ipod nano 4 + nike+ 我一直有用呀,你上網登記了嗎?----------> 未wor..是上邊個網ar, 是nike 定 apple ar???
烏蛟腾個次我唔去啦..第二日有15k 赛事呀...------------>(代答) 下次la
这个礼拜日有人去乐善盃吗?我知大圍有去------------> (代答)仲有joejoe + 迪迪

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 00:09 發表

我無堅堅咁堅呀 " />" />

wow..你有我地成team 人撐你 wor~ 邊個敢話你唔堅

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 00:17 發表

明天見,如果我仲有命黎既話" />" />

我星期日去大埔10k,唔係樂善喎。

ar~~~係ar~~~即改先~~haha

唉~我明天都好擔心~第一次做果個job..係完全無人帶~唉~~好驚比人丙到彩....希望明天大家都good luck la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-11 00:08 發表

係呀係呀!!!!

batbat , bonbon~有無上facebook~我 mark 左你地ar~快d上去睇la~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 00:23 發表

明天有緣見面既話" />" /> 我就帶埋ipod同sensor黎比你玩la

好ar 好ar~~~yeah~~~~~我見你比我d advice ar..學你所講~買nano la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 00:19 發表

驚lei,睇你下次仲敢吾敢亂黎 jg" />" />h

00~佢只係間唔時...無食藥姐...你就撓過佢la...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 00:27 發表

但你對鞋係咪nike可以放sensor入去果款" />" />

唔係ar~你話nike 好定係 美記好ar???我都想買鞋~~~不過你話可以買個條帶ar ma

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 00:29 發表

照顧呢類病人我好耍家架喎,00 睇黎要轉院 " />" />

唉~~其實我地ssp twin 已經對佢好好ka la..成日都提佢食藥~佢又........好la 好la...我地幫佢transfer 去你到la..希望幫到佢la..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 00:33 發表

睇妳腳型同埋著開咩牌子舒服,我買左nike著左幾次就覺得都係美記o岩我多d,仲有啊。。。你地係咪星期六去出血呀?可吾可以幫我問問有無22.5號鞋,我好難買鞋呀" />" />hjkhbnmj

wow...22.5號..你隻腳仔好細ar ~正ar~好ar 同你問下la..不過好似kenneth ching 可以幫我地叫老細訂鞋ka...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 00:36 發表

提佢唔夠架,要對佢好d,餵埋比佢家嘛" />" />

我地就交佢比你la~

wei wei..早d sleep la...明天我地都要打怪獸ar~要提起精神~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由  於 2008-12-11 09:13 發表

S  S  P 小隊
有機會我會黎的^^
好搞笑的隊伍

hello"新來跑手小華是也!"ching/ctse~~
你個名相當長ar

機會往往要人為既~下星期2有無機ar~~係ar~我地ssp小隊既搞笑..又有認真一面~你要來見識下la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-11 09:26 發表

早晨啦ching,如有興趣join小隊活動,介唔介意pm我少少info?
pls check pm...
我地16同20號都會跑呀,你黎唔黎?
" />" />

CATCAT...E 位ching/ctse 個名是有個感嘆號ka...唔好漏~一陣會比人<正字>ka

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 09:49 發表

當然,當然!但我工作地點成日吾同,好難答到大家嘰時有空黎喇!

男人一名(運動型愛號者)

<正字時間>~e句句子..係有好多問題~ 你可以講:運動型男~又可以講:運動愛好者 (是愛好不是愛號)~~有太多錯處LA

CHING~~~~~~~你要多D上來我地個大家庭, 等我地好好教育下你AR