香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-15 15:26 發表

vv唔整都咁靚啦,如果再整靚d會唔會搞到d男跑手唔識跑架?

WOW~圍圍~你日行一善乎?....你唔見我果日跑完個頭~好似乞丐咁~再唔搞搞佢~無人同我跑LA..到時你都唔來SSP LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-15 15:39 發表

00ching甘精叻.....識得同d新隊員介紹下SSP區行李安排喎....
唔....睇黎病情有d好轉....

~yungyung 果然利害~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-12-15 15:45 發表
hello! 休息一日咁多post, 恭喜kk ching & vv買到心愛,spacer & areo 都係好鞋

yeah 係ar~買到la~kk 買2對tim ar~幾花心ar~不過spacer in black 真係型既~
我見areo7 對藍色好shape ar~我對就平凡好多la
你好耐無上來吹下水la~搵日我地又再殺入你地頭探下你~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-12-15 15:59 發表
各 ssp ching/ctse, 中興其實你出聲多數有折

有幾多折ka? 我都想買多對ar~~yungyung~龍龍同bonbon 都想睇鞋~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-12-15 16:09 發表
vv, 你好似有扁平足, aero ok嗎?我都有興趣

um~我都想著多幾日試真D至話你知LA~其實~上次去..ALCHEMY 無貨AR~個老闆話, 我唔係好嚴重~著AERO 一樣~我咪試下LAW...不過我上次無著佢去跑尖鼻咀AR~只係回程時著返屋企~所以無咩感覺~我亦試下唔加個鞋墊, 睇下星期2跑完....會唔會跛先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-15 16:34 發表

係咩..........?kk買2對咩...?
點解我一d印象都無..?

係ar~佢之後自己走左地買ar~忍唔到手~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-15 16:31 發表

" />" /> 你梗係唔記得佢點對我定lei -------望真D ---->

00~係咁架la~至緊要work ma~我地咁好對你原來都係害左你~~~ ~so~我地已經將你永久+完全transfer 你比yungyung follow up ka la~ <-----安樂晒~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-15 16:53 發表

點解唔明妳係度講咩既?" />" />
我同小華哥有咩關係....連我都唔知?" />" /> " />" />

係真ka~圍圍~華華佢果晚,...可能飲大左(不過佢只係飲左汽水), 自己爆出來ka~~你唔信我, 唔信catcat 都信tartar ar~~~~
其實~我都唔想提ka la~不過..............唉~~~唔講la~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-15 17:09 發表

我吾好識路架 . 留個電來!!
我想問由天水圍天燿村可以搭咩車到
如搭BUS 是幾多號 同邊到落車 hgjD088" />" />hj

ok 我 pm 個mobile 比你ar~不過.....我唔識天水圍ka.......我只係識mtr 架咋...死火la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-15 17:18 發表

聽日人強馬壯.. . 熱情如火夠吾夠位坐架 .....

放心~熱情如火...是可以同我地就下d 檯架....仲可能唔使分2圍tim

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-15 17:21 發表
CAT CAT

還有 TERRY 明天都會JOIN

WOW~仲有tartar~我地擺番圍~~實發宴wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-15 17:23 發表

69X。美孚之後第2個站落(即長沙灣興華街),落車望對面馬路即見。車站旁是長沙灣室內運動場,非SSP運動場。

係唔係有羽毛球打..出面有個公園 同 3張ping pong table 果度ar~對面係ssp 運動場果度ar?????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-15 17:28 發表

你個bonbon...........一次兩次我都忍你啦...
今次忍無可忍....
ctse 叫 Tarry呀,唔係Terry呀~~~~~~~~~~~

俾你激到嘔血啦..

haha..我都係當睇唔到算ka la~~~haha
我去飛髮la~bonbon ~ call 你ar一陣~
cu

升級   0%

該用戶從未簽到

點解.......................我飛完髮番來...................完全唔明你地講咩既!!!!追都追唔番~~~唉~forget it la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-15 17:39 發表
啱啱接到上頭最新指示,聽日公司有Announcement要出可能要OT來唔到跑" />" /> ,不過如果趕唔到來跑都會過來同大家食飯。

哎呀~圍圍..你唔來ar~算la...我見好似00請吃飯ar~你點都要來ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-15 17:49 發表

咁我明白啦.....華華一定係患咗呢個網想症,我果日先第一次見佢可以有咩關係?
可唔可以搵yungyung醫師順便醫埋佢呀。" />" />

我頭先睇yahoo news ar~佢話有外國有case wor, 有人在夢遊時...send e-mail ar~~唔通..........e到有new case???好擔心~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-15 18:13 發表
嘻嘻,邊度勁喎,我跑10k咋。" />" />

yungyung complete 左仲要係唔舒服~你真係好叻好有鬥志ar~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-15 23:20 發表

Catcat,

今次史無前例18條好漢(不分男女)出巡,為免走失隊員,不如先確定各人會邊處放行李(e.g. SSP運動場, 保安道體育館, Catcat 屋企)?

David  
(c/o 00)

我代catcat 答~~~太多隊友..上佢家不方便ar~她的貓貓會好驚ka...不如在ssp 存放行李la..都好方便~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-16 00:02 發表

個編字未必係錯.... 可能佢真係想騙我

00你話我唔紀記得食藥.... 你係咪 得少呀而家

e個世界~真係要用唔同方法對付唔同人~~yungyung e c 真係~~~~勁!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

華華~~~我嚮樹...可能你死得仲慘呢~~~ ~~~乖la...聽yungyung 醫c 話la~~~