香港長跑網  - 長跑長友

樓主: vita375
打印 上一主題 下一主題

2009.2.22 西貢區長跑比賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

各位報左名星期日大戰萬宜之C兄/C姐, 祝各路人馬達標成功... ...長跑長友, 當然有機會就掃吓獎高興吓啦... , 政府搞野對大家黎講, 應該Easy汁.

升級   0%

該用戶從未簽到

希望慢子母親大人多加休息, 祝身體健康, 有時間慢子兄咪捉埋母親大人去慢jog吓 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 量子泡沫 於 22-2-2009 22:21 發表

見到師兄師姐的好成績, 我呢個中年蛋散更加要加倍努力!!!

今日的成績: 10k: 57'41", 比 Nike 10k 快了25秒.  繼續努力, yeah!

量子兄, 西貢條路大上大落, 點可以同Nike天水圍比較, 今次快左25秒, 其實已經進步了好多, 加油加油, 大家都支持你架.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 22-2-2009 15:56 發表

7兄,恭喜晒!你10k時間越來越勁呀!

x2, 7兄既鬼腳神功, 愈來愈利害, 恭喜, 恭喜.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 22-2-2009 19:42 發表
我拎獎ge經過

Kan兄, 恭喜哂, 一不離二, 唔好比佢停, 繼續努力.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 22-2-2009 19:40 發表

今次公認是我包尾才真
起步包尾
最遲返到

我這無鬥心問題......真沒法了

Kin in Running

堅兄, 上次城門河後競凌厲架, 做咩比賽放水呀, 再係咁競賽小組要下次請閣下飲咖啡, 罪名係"在競賽途中,未盡全力..."

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝runrun C姐既闡述, 好詳細, 真係每粒字都有睇, 過中道理要好好參透, C姐都要好好處理身體, 盡快作出針對性治療, 早又係要醫, 遲又係要醫, 不如多點把握時間, 及早把傷患消除, 祝早日痊癒, 長跑長有.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 23-2-2009 13:39 發表

多謝嬌姐!
我以前好傻... 好天真...以為只要用心地跑, 一定會跑得好;
現在會跑得有智慧,你們期待我將來的復出吧!  

runrun C姐, 咁我一個人不愁寂寞啦, 有C姐陪天真都係福氣黎架, "跑得有智慧"真係一個好好既Topic, 不過每個人係唔同階段有唔同方向, 及時更改及返思, 實在是好好的體會, 跑就係不斷向前衝既運動, 無論快慢長短, 好像有停不了的感覺, 返思係有思維去理解...去參透, 過中每位對"跑"的態度和感覺, 其實也應該不定時去修改, 期待在賽道上, 見到C姐的英姿.