香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

曲奇の跑步FuN享

升級   0%

該用戶從未簽到

ctse  加油 ! 努力 ! .
開blog 大吉 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-5 06:54 發表
1月4日(Sun),參加人生第1次的半馬race...
幸而今朝冇尋日咁凍,否則要跑好耐才能warm up啦...
記得有chng post過今次比賽路段的上斜落斜幅度...
但到我跑o個陣又唔多記得....哈...
相比起上次跑15km,今日的斜路 ...

弓喜 CTSE . 半馬有甘好成績 .
未見CTSE 前我心中成日有個疑問. CTSE 話自己腳粗. 但比賽當日認識CTSE後.如你這樣叫腳粗.甘小妹依D 叫做象腿了(因我認為自己是甲組嗎 ~~~ ooo ) .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-1-5 11:28 發表

" />" /> 認同啊!第一次見曲奇...真系古吾到佢咁勁!
奇實我覺得佢瘦…………左小小天啊!
活活~明天晚上又能見面了哦!" />" /> 好開心啊!
又可以再一次同SSP小隊的隊員共同進退了啊!

X 2 . CTSE 佢 腳都幾長下架 tim.  
下年 cookies 及 sue ctse 一定可以羅到大會的 6or7 折coupon .記得買野預埋我呀 ...  
明晚 ssp 又見喇 . 但我去jog 下咋 .因星朔3 要去大圍到食梅子呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-5 12:07 發表

跑到16km時,我真是有點妄想自己可以1:45"內完成架..
不過最後沒有這樣的後繼捱埋落去...

X 2  呀 . 我自己都有妄想過跑快一點 ..但對腳要貼住條霸. 真是舉步難跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-5 12:57 發表

唔知有冇比賽咁豪,會在中途站提供保礦力俾跑手呢?哈...

CTSE . 你放心是有的 . 不過是屈記的運動量飲品.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-5 13:21 發表

活活, cookies ctse機會大好多, 你太睇得起我喇

依, 唔知點解, 我反而覺得老渣難度高d喎,
因為佢響你未乜力之際, 除佐過完西隧, 仲有上環 + 中環 + 金鐘等等既行車天橋靜靜等候, 唉 ...

上一年第一次跑 新路線 . 跑曬ctse 你say 的上斜後. 臨衝線前仲有一個斜路要上. 先係至命. 眼到凸埋.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-5 13:45 發表

我跑到果個位... 聽到"下" 0左一聲 (唔只一個人..係大家一齊.. 哈哈 " />" />)

mizuno 係開頭趁大家仲有氣有力果陣玩晒上斜下斜...渣打係玩到差不多完才上斜下斜....

X2  . 果條斜路 的位置仲要鬼鬼鼠鼠  
你己為一轉彎己為就到終點時見到依條 " ge"野真是"舌"氣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-2-9 11:41 發表
2月8日渣打馬拉松,全城參與,破紀錄有5.5萬人參加...
我6點幾才到達尖沙咀,未能與長跑網仝人影大合照...
而且亦未能與ken兄一同起步,拍住一齊跑....
今年渣打妹妹首次陪同參與,幫手拎行李及影相,真是感動.. ...

cookies ctse 你跑得好怏呀 .捷回點後你跑埋來同我 say 加油後  我都未有時間回應 . 你己 一個勁快戰步跑走了.

升級   0%

該用戶從未簽到

ctse . 跑得好快呀 ~~~
下次一定SUB 45....

升級   0%

該用戶從未簽到

弓喜COOKIE CTSE羅獎~~
我上年跑15K賽事都試過跑到約4K水站飲完後橫隔膜痛到要行成1K先慢慢吾痛。
都吾明點解

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-4-22 00:38 發表
21 Apr 2009 (Tue)
今晚風勢甚大 & 沙塵滾滾, 若然再大風D,相信會把我吹跌...
是日主菜:400m x 12,4'30"連休,Target Lap Time:1'32"
今晚跑得唔多好,時快時慢,亂哂節奏....
而且覺得自己今晚跑in時的呼吸 ...

CTSE 你好勤力呀 . d 圈速跑得好快~~~
加油ar ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-5-13 21:52 發表

其實都係做體能甘D..
10K尋日跑得也很輕鬆...
其實都有好多人,我唔知實質有幾多個呀...

勁呀 ~~比著我己
加油呀 ~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-5-25 11:27 發表
我想睇下曲奇,活活,蕉仔,wing姐,四位ctse一齊衝圈
到時一定好激烈

no la..我依D 邊到夠D 後生來 ~~~~
吾好預我 .但我買COOKIE WIN~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-5-25 22:29 發表

睇番d時間,感覺上佢衝跑得會比我快....

做番你自己簽名 ~~平常心面對 ~~~

add oil ~~~發揮你無限宁宙~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-5-26 12:07 發表

收到,活活...
今季會試下認真d練習....
大家一齊加油,你都有無限宇宙...

哈~~我d 宁宙比晒睡魔

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-5-26 14:42 發表

活活玩完龍舟後就可以有多d時間跑番啦....
到時宇宙會返黎囉....

我d 比賽要都10月先完呀 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

奇奇∼∼∼
802多谢你來影相+打氣∼∼