香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 曲奇
打印 上一主題 下一主題

曲奇の跑步FuN享

升級   3%

該用戶從未簽到

女仔唔駛sub3,3個半小時回來已有1000大元
所以ctse有機會的

升級   3%

該用戶從未簽到

請問曲奇ctse今日有沒去香港仔運動場跑步?

升級   3%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-11-30 22:27 發表

係呀..
亞聰ching 你好...
見到你的頭像,我今日好似見到你喎,你在場外做體能嘛....

嗯~好在沒認錯人,
今日有幸跟左長跑網的偶像曲奇尾跑5個圈,
眼見ctse跑左個多小時,
想問下ctse最終跑左幾多?

ps 如我想要加入fan club有咩要求 ?

升級   3%

該用戶從未簽到

奇奇粉絲會正式成立,請各位粉絲自行加名,前10位可得到下一個賽事同偶像拍住跑100米.
1. 亞平
2. cu83
3. Terry
4. XiaoEm
5. Gary
6. Onon
7. Wadee
8. 火仔
9. Wing Wing(唔拖慢偶像pacing, 我可以拍住偶像慢jog熱身就心滿意足o架啦! 麻煩藍罐曲奇獨立裝加大+偶像玉照簽名1比1海報~謝謝!)
10. Miss
11. ee (oh no~ 我遲0左.... 可唔可以加 quota.... 我可以進貢奇奇一杯珍珠奶茶... )
12.oscar (我大貪啲想拍住奇奇跑返個半馬 )
13. schnix (我唔大貪只係想睇住奇奇跑個半馬)
14. 亞聰 (我都大貪啲想拍住偶像跑返個半馬 )
--------------------------------------------------
黑名單 :
1. Kenneth (永不接受入會)
2.