香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-22 22:10 發表

話,菲菲,呢度真係好大風呀,我淨話都未去海灘,淨係係墾丁大街掃街之嘛,頂帽係唔可以戴係頭上面架,如果唔係實執唔返" />" />hjghk

妳都要反得開心d,我又要等妳手信" />" />

如果你去到海邊啲風會好似刮到面咁, 吹到好痛~~~
應該都係學joejoe話齌夏天好feel啲
不過冬天冇咁多人, 行下海邊同墾丁大街都几好

手信方面, 去廣西唔知有冇好嘢買, 不過我會影多啲可愛小朋友相做手信
話時話, 你去旅行都上都網咁好既?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-22 22:19 發表

我都係一個都見吾到. 只見到 ee 咋yrty17yty
哈哈 ~~我同你一樣病住來跑.. 希望聽日好D可以JOIN到SSP喇rtr13rytr
甘你果邊玩得開心D. 影多D 靚相比我地睇.rtr06rytr

OH, 活活病咗呀 要好好保重啊~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-22 22:25 發表

菲菲.你真是要穿多件厚褸喇." />" />
我成日攪吾清廣西是否近越南果邊架...

廣西响廣東隔離者, 我check咗最底係4度, 我都帶定咗好多暖包

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 yungyung 於 2008-12-22 22:34 發表

嘩,吹到好痛咪要買個超人面具擋一擋," />" />" />" />

菲菲,原來你係老師黎架" />" />" />" />,等住睇妳影返黎既靚相呀。

No la, 我唔係老師, 但今次去都要教書, 都有啲緊張 (第一次啊)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-22 23:47 發表
菲菲.....原來你....返我鄉下附近ar~小心dar..果邊有時會落雹ka~~~~你好有愛心ar~係唔係去d 山區ar?總之一切小心la...e + 去真係好凍下wor~

乜原來你鄉下係廣西?我今次大部分時間都係有賓館住, 只有兩天在山中, 應該唔會好凍既
我就係怕自已冇乜愛心, 如果啲小朋友唔乖我怕我忍唔住

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-23 12:39 發表

報告:
vv除左腳傷要大休外,這幾日仲懷疑腸胃炎,今日仲sick leave無返工....
不過,佢今晚都會盡可能甘出席做攝記及聯歡時開位...

咁大齋...希望vv快啲好返

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該晒vv同我報名做攝記...
仲有你無乜事就好啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-23 14:57 發表

唔洗客氣~你收到pm 未ar??
我食左藥~~都無咩咁la...不過唔知一陣可唔可以勁勁地食一餐呢..我食左白粥好多日la~~我驚瘦得滯" />" />fgj ...

未收到pm喎~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-23 15:01 發表

我無呀 . 甘點呢 ? 吾制呀 ......" />" />" />" />hj" />" />" />" />

唔緊要, 我哋己點咗你相, 到時你擺靚鋪士上鏡啦hgjD124" />" />hj

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-23 15:16 發表

我1月4號都應該會去參賽.................區附近映相同攞番D贈品, 放心, 參賽就參唔到嘞, 不過支持到嚟跑嘅ching/ctse都唔錯~~
一於帶我部28mm-560mm嘅Canon機玩吓先~~

嘩, joejoe好pro呀, 可以close-up, 又可以wide angle~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-23 15:27 發表

mud model ar?  甘大range 既? 有冇大光圈既相機呀?可以影到d靚相....

我估係咪有几支鏡呀