香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-31 11:06 發表
爬完長城隻腳痕痕地, 一於去gym度試吓自己久休復出, 可以跑成點~~ " />" />
選咗個輕鬆D嘅速度(10km/hr, 都唔敢操咁行咯~~)嚟練, 跑咗兩個鐘隻腳都仲算係舒服喎, 哈今次冇死啦, 我又 ...

joejoe ching,聽到你跑得返都好開心,到時一齊加油。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-31 11:07 發表

ar~~10:00ar~~好夜wor...可能有d 小隊成員要交人唔同我地反倒數ka wor.....
catcat 幾點ok ar 你? 仲有00, 係唔係好遲至來到ar??
咁la..如果你地2個都會遲..不如在餐廳等la..可以拎定位..
我有2個choice, 一係 ...

vv:
喂喂...我今晚要做孤獨老人好慘呀,過來痴下妳地一齊食飯得唔得呀?
或者早d去埋睇呀魔鬼batbat教練點樣train妳地都好wor,eeeeeeee點解今日咁耐都未見batbat上來既?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 11:49 發表

kinkin:
係喎...你做咩今晚唔黎...?搞咩...?
另外,可否代check椰林閣的電話及地址...?
thanks!!" />" />

catcat:
我今晚要休息唔跑架,就算去運動場都係睇batbat點train佢地。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-31 11:45 發表

JOEJOE & CATCAT 都去左北京?? 一齊???冇奶油架???

迪迪心水真係好清wor....咁都比妳留意到。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-31 12:11 發表

call 他做咩KA?????唔明WOR????????我可以CALL, 但要講咩AR???
E.G."喂, 華華..你...個天.....有無雨AR?"
E.G. 2 "喂, 華華....你......我.......你叫我CALL 你, 做咩AR????"

vv & catcat:
請留意華華係post#876既留言,我有少少明白佢既心態。
佢有少少"過度活躍症"病徵,如果妳地唔call佢,佢會覺得冇人理佢,為咗吸引人既注意,佢可能會做一d反叛或者係其他唔正常既行為就唔好啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 12:25 發表

圍圍好pro呀~
甘高深既theory都識.....
可惜我同vv已經是一對,否則,我怕我會愛上你啦~~~
呵呵....

我梗係識啦......因為我都有呢個病徵......妳地唔好唔理我呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

SSP小隊,今晚我來唔到呀,大家玩得開心d。
新年快樂!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-31 14:05 發表

vv: 個件係利物浦,唔係紅魔鬼呀!今晚唔會著呢件,太凍" />" />jhk
圍圍:你今晚唔來吃飯啦?聽日有咩賽事呀?" />" />" />" />
joejoe:恭喜晒呀!可以跑美津濃啦~~~" />" />" />" />hjghk

batbat咁耐先上來既,今晚突然比人召咗入屯門過節呀,唔使做孤獨老人.....好嘢!
大家都要玩開心d呀。