香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

chengtszhang C姐, 有兩個途徑可到荃灣公園:
1. 荔枝角地鐵 -> 美孚地鐵 轉 美孚西鐵 -> 荃灣西鐵站落車.( D出口旁邊就係 荃灣公園 )
2. 荔枝角長沙灣廣場門口巴士站乘 33A巴士 -> 總站 ( 旁邊就係 荃灣公園 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 18-12-2008 10:27 發表

謝謝gill ching指示....
我個日應該會坐bus去...." />" />

catcat C姐, 33A班次較梳, 預多小小時間等車, 其實仲有架30X, 但唔係總站, 加上街站近荃灣工廠區, 如果唔識行好難搵荃灣公園.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 18-12-2008 10:11 發表

c hing 來...

BatBat兄, 咁客氣要請小妹, 果日之後有15K賽, 可能會做野(跑自己最快既pacing完成佢), 所以都係主場easy jog算啦, 多謝哂下次有空必到, 因為我都好濫跑, 度道都去跑一餐.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 18-12-2008 11:12 發表

Me Too

唔止濫, 大圍兄既跑步癮係熱洪洪咁燃燒緊.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 18-12-2008 10:39 發表

thanks ching..
我會在長沙灣道既怡閣苑坐238x......lee部車最近我屋企....
29 mins就到啦~~

搭238X如果係荃灣公園站落, 要行返出楊屋道轉左, 行到去見到楊屋道街市對面再轉左, 直行就見公園, 不過都要行10-15分鐘, 最好沿路望住最高果座如心廣場行(小甜甜果座全個荃灣最高既Building), 去到如心廣場旁就係荃灣公園.