香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

圍圍..得唔得ka? 會唔會比人發現ka, 如果迪迪有獎點算ar ??

升級   0%

該用戶從未簽到

希望無事la...我諗physio 都係叫我用鞋墊架姐.....唔會咁大鍋要operation 掛~不過個墊真係好唔舒服~硬膠一個

升級   0%

該用戶從未簽到

um~一隻腳痛d law~主要係膝蓋~拿!我lunch之後無食止痛la~我諗無事掛~
haha 我真係成日自己嚇自己ka..不過有定心理準備~佢真係話要operation 都無咁驚ma

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-18 16:50 發表

唔好自己嚇自己啦.....咁而家對腳咩環境呀?

各小隊隊員~~~鳴鳴鳴~~ 真係出事la~~~~~
我隻腳...要大修la~~~~~~
要做物理治療ar~~~~
你地都要小心d~努力埋我果份la~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-18 23:27 發表

vv:
妳到腳到底咩事...點解會搞到咁既?

鳴鳴鳴~~~佢話我個膝蓋有水~即係發炎...問題唔係發炎..係隻腳掌, 已經嚴重到內反~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

要物理治療一段時間~must 用鞋墊..不可跑/跳~~~唔好拎重野...佢話應該唔係一次半次跑..係一直都有問題~咁我又無諗過~大腿外邊痛係關隻腳掌事, 條頸痛又係腳掌事ma..我又唔記得拎對鞋去..要下次treatment 時才拎去比佢睇~~~明天仲要去度做墊, 又要去買鞋~~唉~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-18 23:56 發表

冇理由突然會咁wor...........
咁e c有冇講咩原因? 關唔關對鞋事呀?

ec 話..反而可能我之前對鞋..係唔夠support..但因為慢慢窩下去.所以才以為舒服...一著新鞋~就頂起個弓位~所以個arch 位都有發炎~~~唉~點算ar圍圍~~~
佢話叫我最好著波鞋反工.....唉~~~~~我都想.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-18 23:45 發表

咁大件樹~~~你要快d好返~~~好好休息先得~~~

今晚得我一個跑場, 無左你把笑聲, 有d唔慣, 不過我都好努力咁跑, 我要追到華華, 圍圍, baybat......and 咁多位師兄師姐~~~

雖然今晚無左大家一齊跑, 好似好孤單 ...

wow....龍龍你今日得一個人ar...yungyung 同00做咩唔去ar~~~~你要努力跑埋我果份ar~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-18 23:46 發表

" />" /> 隊員VV over...over...發生乜事從速報告...
Mayday...mayday...Catcat 隊長請救援  VV..." />" />" />" />

我第1時間已經report 左比貓隊長la...我地最擔心係..........................對aero 賣唔賣得出~~~hahahaha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-19 00:00 發表

係米因為跑時痛,甘就住黎跑,就出事呀?真係好慘喎,復出冇耐就唔跑得....有冇講要醫幾耐?

e + book 左 5次treatmnet~即係5個星期~睇情況~不過ec 話..又唔可以無運動~無muscle 又唔得~可以去運動場慢慢跑(唔可以跑硬地)...一set 3-4 個字..之後要做佢教我做果set 運動, 之後再跑3-4 個字law~不過要下次treatment 完左..睇下消炎情況同對鞋o唔o k 才可以做番運動~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-19 00:07 發表

妳同公司講睇下比唔比妳casual wear啦~
如果真係唔得既...我好似睇過Dr. Kong都有皮鞋。
唔好擔心......慢慢搞返好對腳先~

係ar係ar~好似dr kong , rockpot 果d 都得~仲要有1-2吋既高跟鞋~~~我著左對平底, ec 話衰過唔著wor, 我都唔知咁差~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-19 00:10 發表
查實腳掌內反即係點呀?Internet 查唔到係mud...." />" />

即係偏平足....左腳已經差到無左個arch 位la~d骨都 "dim"地咁~~~右腳就仲有一少少....不過都不多la~~你呢batbat, 你都有e個問題要多留意ar~有無大腿外有時痺痺酸酸痛ar, 係同隻有問題既腳同一邊wor~

家姐話....死都唔好做手術~唉~不過ec 都無話要做~~都算好ka la~

升級   0%

該用戶從未簽到

真係要sleep la~~~~good night la 各位~

升級   0%

該用戶從未簽到

~CATCAT美記reject 左 my application la~~~同迪迪一樣...收到letter~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-19 09:02 發表
To : vv

要聽話啦
唔好只顧高小小啦

Kin in Running

KINKIN, 我唔係淨係貪靚ka...真係要著2"左右既鞋比較岩我地..禽日我都係著平底去..ec 話對鞋衰過唔著~都無support~所以我今晚都係去買高跟鞋先 再用佢來訂個墊ar

升級   0%

該用戶從未簽到

joejoe~~你好大鍋wor~e + 好唔好d ar? 仲有無腫? 係1隻or2隻腳有事ar??

係la∼我睇完你個report都好驚嚇∼又針又吸又放血, 仲要益力多咁大支∼∼∼ 好驚ar

佢同我按果時..我只係痛到呆左..無晒聲∼你竟然仲笑得出∼∼∼

唔緊要la..如果隻腳好番..仲有大把機會慢慢反

而家我地都要多休息∼唔好懶睇ec∼仲要聽話∼一定好快好la

升級   0%

該用戶從未簽到

迪迪想去ar∼不過男同女有無分ka???

升級   0%

該用戶從未簽到

joejoe~個ec 無產你上天花嗎~7勞8傷至搵佢~~~
好彩你搵到個高人~so..應該會好快好番~好快又可以出來行ka la

e~你唔好濕水wor~你唔係約左catcat this sunday 去反獨木舟咩?你唔好心癢癢走左去wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 kandis 於 2008-12-19 11:25 發表

迪迪:
我以為你想去美記~joejoe 唔去得嘛~咪睇下可唔可以transfer 比你law~
你去做2工ar~我都想去..不過唔識點去wor~如果係runner 就有大會車~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-19 11:46 發表
高層!!!!!!!!!!

kinkin 係咪高層?? 在長沙灣點去烏蛟滕??你係咪可以上車, i mean 大會車?