香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

THX 00~咁OK LAW..就7:30開始LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-19 23:52 發表

咁樣冇咩挑戰性wor....有冇人果日想玩下衝圈(interval_,對提升速度有幫助架。

SURE 有LA..龍龍, 00 同 YUNGYUN 都會架...我諗~~~
AR~~~如果一大班人沖..好有氣勢WOR~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-20 00:00 發表
tartar & bonbon

23/12 ok

THX BONBON~ANY SUGGESTION ABOUT THE CHRISMAS GIFT~AND OUR DINNER?????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-20 00:03 發表

咁睇下佢地意思點啦~
我應該回唔切唔衝,睇佢地衝幫手計下時啦。
vv今日對腳點呀?

ok la~沖到就沖LAW..好FREE 既~

隻腳~~唉~~~EC 下午都有CALL我問~我都唔多明, 點解..按完之後~咁鬼痛~我岩岩 熱FULL 個膝蓋~但....肉眼都見腫~~唔知點好..個墊又未整好..放工去左睇鞋~~~WOW....的所謂健康鞋..好"拙"下WOR~EEEEEEEEEEE~買唔落手, 咁貴都係咁個樣~所以好無奈

係AR~仲有..唔知睇唔睇埋骨科.....我家人話穩陣D~唉~好鬼煩~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-20 00:39 發表

好累呀...剛剛返黎~~~同d朋友仔出左尖沙咀睇下燈色~~~勁多人...我都唔係好自然~~~

原來出左咁多野~~~星期二我報名先~~~不過我唔沖啦~~~琴晚先沖完...或者跑返10k~8k囉~~~

有對美律濃全綠色o個對得唔得呀.f ...

龍龍~咁開心去睇燈飾ar~我明天做完冬都會去ar~希望唔會太多人la
ok ~ 你即係23 號得la...無問題~
~點解....你係咪post 左對鞋既photo 出來ar~點解睇唔到ka???? ~green ar? 你唔係睇中對金 + red 咩???唉~真係花心, 小心好似kk 咁, 最後買左2對ar~~hahah

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-20 00:42 發表

仲咁貪靚....真係冇妳收啦~
我頭先行街都見到有d鞋既insole用來改善扁平足wor...妳係咪有用開架?
骨科係咪唔使咁急睇住呀?冇理由ec同骨科一齊醫wor...一陣越搞越大鑊仲死~

<-------唔會咁掛~~~~我最後都買左對娘爆鞋一對~~唉~

我有用開...不過可能唔夠硬..support 唔到掛....我明天約左去做墊la..要等最快都要成1-2 week 至做到~e + 盡量多著波鞋la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-20 23:19 發表

vv,

我23號去左旅行呀,join唔到你地反,可吾可以1/1 OR 2/1再攪多個元旦餐呀?

你對腳仔點呢。。。今日想打比你問候下你,但又唔知你得唔得閒。。。

o~~~ yungyung ~~~無左你...........我地個party 少左好多樂趣la
anyway..你反得開心d wor~ 好la...我地再搞多次元旦party ?..不過正日可能好多人都會佳人有約wor~你知la..我地ssp 小隊咁鬼多美女俊男~~~hohohoho ~~可能人地上年都已經比人book 左..唔知人地肯唔肯放人wor.??..

都唔知何解..仲係腫仲係痛, 不過唔係太嚴重..ec 話可能要過多幾日至退晒~等下la 唯有.....

我今日主要都係買鞋, 試鞋...之後就係在家食食食...好鬼得閒, 間唔時傷下休息下都幾好既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-20 08:01 發表

腫左應該唔好熱Full喎!j" />" />jk

骨料?唔洗啦,都唔關事!ghu" />" />jg

唔係掛...ec 千"丁"萬"足"叫我 full 完 hot towel 至 搽藥ka wor~~~死la..我e + 至見到你個post, 明天又唔可以打去比ec 問下wor∼∼點好呢?

下....我家姐話關架wor∼不過我都係會做晒所有野..仲係唔惦, 至會睇骨科

可能太遲la..你sleep 左la...不過你明天個比賽要努力ar∼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-20 23:36 發表

我都唔知點解出唔到將圖~~~你就好啦~去睇鞋, 我都無未有時間呢??? 今晚入左呀哥到整電腦~~~又一晚呀...
你地個個都係美女~~~緊係佳人有約啦~~~我呢d 就 =>.

hahahahahahhahah....龍龍果然係一個美貌與智慧並重而且有眼光既俊男~ 你唔洗咁謙la..你係唔知見邊個姐~~~

我e2日係會異常得閒~唔想行唔想郁~~~~多休息嘛~
睇下點la.~~如果3 號就更加好la..因為菲菲返來la ma...可以見到 菲菲同yungyung~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-20 23:54 發表

ching,會唔會好辛苦嘎?我驚我唔得~hgjD092" />" />" />" />hj

hello cc~~~~welcome ar~~~你係咪想來我地個party ar~~~對我來說, 講真都幾辛苦~不過我諗你體能好我好多..又未必唔得wor..而且我地上次第一次反, 都幾好反ar~比齋跑圈 funny 好多law~~~

come on la baby~  你想幾號jack????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-21 00:20 發表
我都想玩~但23日要打羽毛球

華華...但係我地好大機會會 23號搞WOR~~你個羽毛球可唔可以 遲D 打AR~拿....羽毛球成日都有得打...PARTY 唔係成日開WOR~RIGHT?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-21 00:30 發表

" />" /> 吾得啊~~BOOK左場了!
雖然我都好瓜住VV你" />" />hjgh ……

車......掛住又唔來....即係掛定唔掛AR????

算LA~BOOK左唔去又真係晒D既~~~咁你同YUNGYUN 同 菲菲一樣~要反得開心D LA

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-21 00:34 發表

VV:
呢個唔係講妳...係講關心妳既人比妳激到吐血~
妳咁夜既....我訓lu....聽朝一早跑長課....

我E + 個SITUATION 係...在COMPUTER 前...泡緊腳~" />" />hji ~~HAHAHA

GOODNIGHT LA圍圍..要努力LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-21 18:29 發表
今年又跑到爆左" />" />" />" />ghj,最後又要行.....不過時間好過上年,有番d安慰..." />" />" />" />

WOW~BATBAT.....都好好wor~係突破左自己ma~~~恭喜晒ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-21 00:54 發表

我23 only, thx~thx~

ok 迪迪...加左你la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-21 00:54 發表

3號係星期六,星期日好多人都要跑味精濃喎,會吾會要返屋企做瞓呢?

係WOR~~~4號有比賽WOR~~~~~等我地諗諗..你返來時會有結果KA LA~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-21 23:30 發表

真既?竟然有藥搽,o個個係米物理治療師來呀?第一次聽worr..." />" /> 我個朋友係職業治療師,我問過佢,佢話腫左就一定唔會熱full,如果唔係會更加腫,因為分泌會更加多....不過最緊要係有進展...

~~~BATBAT......唔係掛......真係有藥膏WOR~~VOLTAREN EMULGEL~~佢應該係物理治療掛..唔好嚇我WOR...咁點AR? FULL 唔 FULL 好AR~我SURE 佢叫我熱FULL KA...我寫低左KA MA~~我禽晚已經無FULL LA~E 2 日好似好左好多LA
我今日去做墊時..原來會重新同我CHECK, 仲會怕好多相, 同印腳印, 搞左成個鐘~

我會明天問清楚EC 係熱FULL OR COLD FULL KA LA~THX

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-21 23:48 發表

咁想請問ssp小隊,我23號ok,可以join你地嗎?

CC~當然歡迎你LA~~~ ~~~~即加上你個名先~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-21 23:15 發表

If we are going to exchange X'max gift, what is the budget?  or no budget at all?

我諗有BUDGET 好似好D WOR~~~~你有無SUGGESTION AR??如果太小...我驚好難買AR~~~CATCAT 話$20!!!!!!!!!!我淨係諗到買包薯片咋WOR~~~ 點算?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-21 23:58 發表

哈哈哈!真係唔知wor ,呢行有好多野我都唔知呢,等我問下我個friend 先....

好AR 好AR~~你同我打聽下LA

不過........................MUD 唔係 COLD FULL, D 血液才會湧去果個位...什麼什麼的...唔記得LU~~~