香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   7.05%

該用戶從未簽到

好野, 有魔鬼教頭係到, 咁我都黎啦, 話晒都係我主場~~~

我都著新鞋仔, 試試腳先, 我要加操加操加操~~~星期三, 一定要跑到8次800m.....

渣打倒數40日~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

星期三晚~~~7點半...ssp 運動場~~~見....

倒數走去跑步, 問你怕未~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-29 22:29 發表

龍龍&活活,正常係跑2set 6 次800m,會好辛苦,不過你地應該冇問題,哈~~" />" />

咩話~~~2set 6次800m, 你上次話2set 4次800m 炸喎, 點解多左嫁...咪要跑多4轉~~~

華華...黎啦黎啦....你d 短速我覺得係小隊數一數二數三~快~~~仲有batbat 同圍圍.....圍圍我都未見過佢出真功夫...不過睇佢比賽d時間都幾快下, 一定係高手黎...

大家今次一定要跑好d

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-29 22:33 發表

下! 盡量喇。
因1月1日一早會入西貢操長課呀。

1月1日...西貢...邊樹呀...跑幾長先~~~幾多點呀...我又要操...加操加操加操~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-29 22:52 發表

龍龍. 你C 吾C 甘搏呀...
1月1日暫定由球場起跑至北譚涌再捷返約17-8K.
之後BBQ .你有無興趣?

我都係問下炸...因為我想跑下d未跑過d地方....
幾多點先得~~~球場係咪斧山運動場....一話西貢運動場...你個k數, 我諗都係西頁運動場多, 咁咪平路多囉...
因為由彩虹去西頁碼頭大約10k, 來回都20k啦...
bbq, 我其實都想, 不過呢期爆左好多粒粒出黎, 唔可以食咁多熱氣野呢

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-29 22:52 發表

" />" /> 咁星期3一起出來吖!
約定你^^

華華..約定你~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-29 23:47 發表

2*6*800m =24_

做咩樹...你地點計數

2x6x800m = 9600m

升級   7.05%

該用戶從未簽到

vv : 我訓啦, 睇黎你隻腳好得7788喎, 見你無咩點講痛~~~
你仲跑得多過我添.....緊記, 唔好跑得快, 以後大把世界

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-30 12:47 發表

此人非龍大少莫屬啦~~" />" />

catcat 隊長~你返來睇返個場~~~ssp twin 就會發揮力量呀

唔好玩我啦, 送就一定會送~~~不過保唔保到小女仔, 就真係好難講 ~~~
我怕我都比人"容"左都唔知咩樹.....

升級   7.05%

該用戶從未簽到

聽晚會好凍...好似,,次次小隊跑親步都咁凍嫁~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-31 23:59 發表
今晚很開心^^
有龍龍" />" /> 一起玩得好開心!
但好累了,下次吾好咁累得吾得啊?" />" />hjghugh

新年快樂, 新年進步!!!
最緊要好玩~~~~~~

今晚我都反得好高興~華華我一直都追你唔到呢 你仲要跑第三線, 讓菜~~~
不過我又唔係好累喎 ......下次要再累d......好無~~~

kk...係咪...忍忍呀

升級   7.05%

該用戶從未簽到

咁你早d訓啦~~~ 有你係到..我特別跑得好d~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

依力哦鬼打咁精神...一陣出返個報告先....

升級   7.05%

該用戶從未簽到

就等我ssp小隊(龍龍) 代ssp twin 報告下除夕跑先~~~

出席隊員 : 重要人物魔鬼教頭batbat(有佢計時, 個個都跑得好好), 我(龍龍), 00, 華華, 忍忍, 豹豹, 活活, 迪迪, borbor, vv, 隊長catcat同tartar 無跑, 只黎食飯, 佢地又偷懶 ~~~

今晚跑變速, 快800m慢400m, 4轉1 set, 大隊做左2 set, 眼見活活一個人快放, 之後有忍忍, 迪迪, 豹豹死追, borbor留在最後守住個尾門(你要加油呀), 佢地時間就要問下教頭先知~~~

我同華華就同上跑左1 set先, 之後第2 set轉左少少, 就係800m 6分鐘連休息跑6次...
時間,華華每次都快過我2至3秒, 大約每次都係3:08s 至3:15s 左右....
到時後一轉要爆呀, 做左我第一次800m最快時間 2:45s......
休息一陣再同華華爆左轉400m~~~1:08s.....之後累到爆~~~大家就沖涼去食飯~~~

食飯o個間野勁唔得, 因為只開業第二日, 好多野都無得食, 無呢樣無個樣, d火記又傻下傻下咁, 價錢又寫錯左, 姐佢連數都唔係好識計, 食野d價錢又唔係平過人, 只有一樣好, 就係近地鐵~~~

代報告完成~~~有咩留左 twin 請補上~~~

龍龍仔

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-1 21:12 發表

唔該晒龍龍打的小報告~um~相當詳盡~
額外補充既係....龍龍,華華同活活真係好利害, 我7:30到達運動場, 見魔鬼batbat教練同大家傾緊~應該係指導緊大家一陣的訓練內容~不久後, 見大家開始沖圈la~~龍龍同華華真係跑 ...

唔駛唔該~~~話晒ssp都係我主場~~~都要出一分力, 咁多啦...
話時話, 都同大家跑左1個月啦......我覺得我跑得快左 少少咁多啦

batbat你跑成點, 好想知呀~~~
仲有呢, 你地跑美律龍要加油~~~其實我都好想跑不過無報到~~~