香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.3.1 全港第四屆蕉拚日慈善籌款賽跑 (4th Beat the Banana Charity Fun Run)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-1-9 09:22 發表
我都是為了件衫靚才參加, 獎座&禮物, 我都未夠班攞!

但都唔知件衫係點ge樣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-1-11 17:12 發表
心思思想參加添...
但5公里最低捐款$500,我又估寒,唔捨得..." />" />jhk
3公里又擔心全部年青人,我就最老最慢了...

Qoo ctse, $400去唔去 我諗我都會報黎玩吓, 玩完返工, 時間o岩o岩好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-9 14:12 發表
Jrun ching
2009年1月或2月的賽跑
有無多d資料?

其實都不知蕉拚日是什麼東西??

我Fax去留位,未報名

Kin in Running

即係報定唔報

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-2-18 12:57 發表

咁...你報我又報啦
我又係諗住玩完返工都幾好,又係籌款...$400都照殺啦!
馬上填表,fax去留位先...希望未full啦

太好了, 照跟qoo ctse及堅少先, 轉頭fax去. 我終於星期日有得玩喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-18 14:58 發表
攪到我又心旭旭添.....可以帶埋個姪女去喎

心旭旭就來啦, sue ctse 唔好諗喇!! 我fax左喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-2-19 11:43 發表

nc: 你寄左未呀" />" /> ! 我現在諗諗下有dd想改3公里..." />" />hjgh 我又揸唔定主意啦" />" />

今早過了數, fax埋張收據及form了, $400更係玩5k啦, 如果玩3k更加肉肉肉痛!!! 完全唔駛諗!!!!  21k妳都得喇, 3k係唔夠候的 , 除非係玩親子組!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-18 23:39 發表

nc ctse + qoo ctse, 我如果帶埋小姪女 (4歲), 就只能參加3k fun run, 等我問下佢先.  

唔知明日之星答了sue ctse未呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-2-19 12:12 發表

其實想改3公里,係因為3公里最低籌$100,不過唔諗咁多啦,寄左至算啦!
尋日fax前打去問過仲有位,一定有得跑..." />" />
唔知仲有幾多師兄,姐報左呢???

oh... ic...

一場去到玩5k啦!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 47# 的帖子

謝謝嬌姐的提醒, 我以為是會封一條小路作跑道, 好像跑城門河咁...

暫時仲未收到確認通知, 打過電話但她說由於很多申請表, 在處理中

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-24 14:48 發表
咁就真弊........hgjD092" />" />hj

x2, 真係x蕉了!!!!

避人避到 +

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-2-25 08:47 發表

x3...會唔會變成當日自由行,餘興節目表演加賓呢

當日應該有很多人同我地打氣的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Jrun2009 於 2009-2-26 10:51 發表
C-hing, C-Tse, 收到確認電郵啦, 快D收電郵啦!
詳情見確認電郵.

我仲未收到呀, ching

希望下午收到啦!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-2-27 09:17 發表

已經收到" />" />
但有少少閉翳,9點起跑,要攞禮物包要等11點後先可以攞,咁咪有排等" />" />

我仲未收到貓呀, 昨天已打了去, 話幫我check吓, 現在仲等緊電話

唔係化... 咁要找人幫我拿了 (如果我可以跑), 因為趕住精彩的第二場 - 返工

升級   0%

該用戶從未簽到

終於收到喇, 800人係尖沙咀海旁跑都咪話唔驚   如果識水上飄就好喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-28 22:40 發表
小弟乃野了, 聽日應該跑唔到, 唉.............

sue姐, 乃了咩野呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-2-28 22:29 發表
明天就係啦!未跑過尖沙咀...又可以齊齊跑,好興奮..." />" />
唔知禮物包會係咩呢?" />" />
我第二場節目也是返工...不過返下午,可以慢慢嚟,但等咁耐,都唔知好唔好等好" />" /> ...

聽講都係d sponsor野, 太花時間便唔要了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-2-28 23:12 發表

好可惜呀!!!咁有趣的賽事...
咁好好休養了,希望無影響你下星期啤酒杯同沙田10k啦...
不過亦好希望明早你已完全康復,無事,可以出席啦

x2, 祝running-sue早日康復, 來緊仲有很多fun fun fun賽事, 保重!!! 長跑長友

升級   0%

該用戶從未簽到

今天一早到了文化中心, 之後找個好位預備一下, 跟著有位ching向我打招呼, 原來係Jrun ching, 唔知之前見過ching未呢?? 唔知係咪渣打見過??? 不久Qoo and 堅也來了, 相信這個"賽事"是近排長跑網少有chingctsde參與的, 我們也見到raymond 417 and runningmonkey ching, 我都覺得有位ching很熟口面, 因為他沒有穿網衫, 所以便認唔到, 後來都是qoo ctse比賽後話見到runningmonkey ching, 我才記起那次去將軍澳消遙跑, 還一起吃早餐呢!

雖然今天只得數位ching ctse一起參加fun run, 但我地仍然有support,7兄真係山長水遠由屯門出來, 同我地打氣,起步至完場也見到他, 真唔話得.另外,sue ctse今天因腳傷跑唔到,但最後也帶其姪女來探班,真係 very good. 最後由於趕住下場, 麻煩了堅少幫我拿紀念品tim,謝謝!!

今早有d霧水, 地上濕滑,起步初時也有點驚達低,原來5k只有80位健兒,有幸成為其中一份子.第一次這麼少人起跑, 唔駛慌被後面勁人撞跌  途中都有大會工作人員用tape攔阻遊客,比想像中好了. 結果完成時間:32’54”