香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.3.1 全港第四屆蕉拚日慈善籌款賽跑 (4th Beat the Banana Charity Fun Run)

關閉 [複製鏈接]

升級   93.33%

該用戶從未簽到

心思思想參加添...
但5公里最低捐款$500,我又估寒,唔捨得...
3公里又擔心全部年青人,我就最老最慢了...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

咁...你報我又報啦
我又係諗住玩完返工都幾好,又係籌款...$400都照殺啦!
馬上填表,fax去留位先...希望未full啦

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 NC 於 2009-2-18 16:10 發表

心旭旭就來啦, sue ctse 唔好諗喇!! 我fax左喇

係啦! sue 一齊玩啦!
雖然$400都係有肉痛,但做善事,還有見到上年件衫都好靚...
我明天會寄表

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-2-18 16:10 發表

心旭旭就來啦, sue ctse 唔好諗喇!! 我fax左喇

nc: 你寄左未呀 ! 我現在諗諗下有dd想改3公里... 我又揸唔定主意啦

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-2-19 11:49 發表

今早過了數, fax埋張收據及form了, $400更係玩5k啦, 如果玩3k更加肉肉肉痛!!! 完全唔駛諗!!!!  21k妳都得喇, 3k係唔夠候的 , 除非係玩親子組!!!

其實想改3公里,係因為3公里最低籌$100,不過唔諗咁多啦,寄左至算啦!
尋日fax前打去問過仲有位,一定有得跑...
唔知仲有幾多師兄,姐報左呢???

升級   93.33%

該用戶從未簽到

今日驚趕不及,所以用過數,同fax埋去!!!報左5公里無改,好期待到時一齊跑
會唔會5k唔夠3k熱鬧呢?
本來想搵人讚助,但硬係唔好意思開口,直至fax左後,才知有人肯支持我,雖然都係自己比晒,但都好 ...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-2-24 15:22 發表

x2, 真係x蕉了!!!!

避人避到 +

x3...會唔會變成當日自由行,餘興節目表演加賓呢

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Jrun2009 於 2009-2-26 10:51 發表
C-hing, C-Tse, 收到確認電郵啦, 快D收電郵啦!
詳情見確認電郵.

已經收到
但有少少閉翳,9點起跑,要攞禮物包要等11點後先可以攞,咁咪有排等

升級   93.33%

該用戶從未簽到

明天就係啦!未跑過尖沙咀...又可以齊齊跑,好興奮...
唔知禮物包會係咩呢?
我第二場節目也是返工...不過返下午,可以慢慢嚟,但等咁耐,都唔知好唔好等好 ...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-28 22:57 發表

回家後, 敷過冰, 又搽佐藥酒, 好似好D, 但發力都係有難度hgjD092" />" />hj

好可惜呀!!!咁有趣的賽事...
咁好好休養了,希望無影響你下星期啤酒杯同沙田10k啦...
不過亦好希望明早你已完全康復,無事,可以出席啦

升級   93.33%

該用戶從未簽到

遲左上嚟報告...
今次的比賽同玩過的好唔同,無諗過會有獎,加上可以同幾位師兄姐一齊跑吹水,所以特別輕鬆,開心...
5公里參加人數比較少,得80人...可能少人,還有工作人員拉繩,比想像中好跑...
可惜比賽前的果汁,驚飲完即跑會好辛苦,所以無飲...(原本都幾貴吓,有d後悔...)
賽前的集體熱身,好特別,有趣...
比賽中途,有位遊客幫我打氣,大叫gogo...我就回番 好開心...
不過中途水站,竟然成支水,我唔想飲唔完,拿住跑,更唔想飲兩口就掉左去,所以無飲...
比賽完畢,每人一個金牌...哈哈...
之後還有小蛋糕食...不過最後的紀念品差左d...但件t好靚塔夠啦...